Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dördüncü kez nikah masasında! Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya’nın davetiyesi gündem oldu

Birçok televizyon programının yapımcısı olan kanal sahibi medya patronu Acun Ilıcalı dördüncü kez nikah masasına oturuyor. Ünlü televizyoncu uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile 4 Eylül’de evleniyor. Çiftin düğün davetiyesinde yer alan sosyal medya detayı ise gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2024 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2024 12:57
Kaynak: Hilal Baldemir
Dördüncü kez nikah masasında! Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya’nın davetiyesi gündem oldu

Televizyon dünyasındaki başarılarını şimdi de satın aldığı futbol takımı ile sürdüren ünlü medya patronu Acun Ilıcalı özel hayatıyla da gündemden düşmüyor.

4 kızı ve 1 kız torunu bulunan 55 yaşındaki ünlü televizyoncu, 3 kez evlenip boşandıktan sonra bir kez daha damat olmaya hazırlanıyor.

Ayça Çağla Altunkaya ile uzun yıllardır gözlerden ve magazinden uzak bir birlik içerisinde olan Ilıcalı, henüz 25 yaşında olan genç sevgilisi ile evlilik kararı aldı. Acun Ilıcalı ve sevgilisi, 4 Eylül'de Esma Sultan Yalısı'nda evleniyor.

SİYAH DAVETİYE DETAYI

Uzun süredir konuşulan fakat hiçbir detay verilmeyen ama merakla beklenen düğünün davetiyesi de ortaya çıktı. Acun Ilıcalı, gösterişten uzak, sade, siyah fona yazılı bir dijital nikah davetiyesi hazırlattı ve yalnızca yakın çevresine gönderdi.

4 Eylül Çarşamba akşamı İstanbul’da bulunan favori düğün mekanı Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenecek düğüne iş, sanat ve spor dünyasından çok seçkin bir davetli grubu katılacak.

SİYAH DRESSCODE

Katılan davetlilerden davetiyede sosyal medya kullanmamaları istendi. Davetiyede, "Lütfen, sosyal medya olmasın." ifadelerini kullanıldı. Ayrıca davetlilerin siyah giyinmeleri de istendi.

acun ılıcalı davetiye

Şeyma Subaşı ile düğünü basına açık olan Ilıcalı, sürekli göz önünde olmaktan ve özel hayatının sık sık gündeme gelmesinden memnun değildi. Altunkaya ile olan ilişkisi boyunca Ilıcalı, neredeyse basına hiç görüntü vermedi ve sevgilisini de medyadan uzak tuttu.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.