Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dizinin kavuşamayan çiftinin mutlu sonu! Beril Pozam ve Ersin Arıcı evlendi

Yalı Çapkını dizisinde kavuşamayan çifti canlandıran oyuncular Beril Pozam ve Ersin Arıcı’nın dizi setinde başlayan arkadaşlığı aşka dönüşmüştü. İkilinin bu aşkı kısa sürede nikah masasına taşındı ve ünlü çift dün akşam birçok ünlü ismin katıldığı bir düğünle evlendi.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2024 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2024 14:11
Kaynak: Hilal Baldemir
Dizinin kavuşamayan çiftinin mutlu sonu! Beril Pozam ve Ersin Arıcı evlendi

Ekranların reyting rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını’nda bir rol arkadaşlığı daha aşka dönüşmüş, Ersin Arıcı ve Beril Pozam çifti uzun süre gözlerden ve magazinden uzak bir aşk yaşamıştı.

Hatta öyle ki ünlü ikilinin birlikte olduğunu neredeyse hiç kimse bilmiyordu. İlişkilerini kapalı kapılar arkasında yaşamayı tercih eden çift 1,5 sene gibi kısa bir sürede bu ilişkiyi evliliğe kadar götürdü.

Dizinin kavuşamayan aşıkları olarak izleyiciye duygusal anlar yaşatan Beril Pozam ve Ersin Arıcı çifti gerçek hayatta büyük bir aşkla nikah masasına oturarak ‘Evet’ dedi.

ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Ünlü çift sade ve şık bir törenle dünyaevine girerken başta dizideki rol arkadaşları olmak üzere birçok ünlü isim düğüne akın etti.

Genç çiftin bu mutlu gününde, Afra Saraçoğlu, Öznur Serçeler, Mert Ramazan Demir, Buçe Buse Kahraman, Diren Polatoğulları, Gözde Kansu, Sezin Bozacı, Taro Emir, Burcu Özberk, Çağatay Ulusoy, Burak Deniz, Taner Rumeli, Serkay Tütüncü gibi ünlü isimler de yalnız bırakmadı.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.