Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dilan Polat serbest bırakılacak mı?

Tutukluluk hali devam eden ünlü isim Dilan Polat serbest bırakılacak mı merak konusu olmuş durumda. Birçok kişi Dilan Polat'ın durumunun nasıl devam edeceğini merak ediyor. İşte Dilan Polat serbest bırakılacak mı? Tüm detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2024 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2024 15:56
Kaynak: Hilal Baldemir
Dilan Polat serbest bırakılacak mı?

Güzellik sektöründeki lüks hayatlarına kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamaları damgasını vuran Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin bugün görülen duruşması büyük bir merakla bekleniyordu. İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği'nde gerçekleşen duruşma, çiftin tutukluluk durumlarına dair çarpıcı gelişmelerle dolu geçti.

Göz kamaştıran güzellik merkezleriyle adını duyuran Dilan Polat, eşi Engin Polat ve beraberindeki 12 kişiyle birlikte 05 Kasım 2024'te kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanmıştı. Bu olayın ardından geçen ayların ardından çiftin ilk duruşması bugün gerçekleşti.

dilan polat serbest bırakılacak mı

MASAK'ın 800'e yakın sosyal medya fenomeninin mal varlıklarına el koymasıyla birlikte, dava süreci ve güzellik salonu işleten isimlerin akıbeti merak konusu oldu. Dilan ve Engin Polat'ın suçlamaları arasında suç işlemek suçuyla örgüt kurma, suç gelirlerinin aklanmasını önleme, suçtan kaynaklı mal varlığı değerlerini aklama ve vergi kaçakçılığı gibi ciddi iddialar bulunuyor.

Tutukluluk haline devam edilecek!

Günün sonunda, 12 tutuklu şüphelinin duruşmasında tutukluluk durumları incelendi. İstanbul Anadolu 1. Sulh Ceza Hakimliği'ne gönderilen dosya, savcılık tarafından inceleme için incelenmeye devam edecek. Dilan ve Engin Polat'ın SEGBİS yöntemiyle alınan ifadeleri, mahkeme tarafından tutukluluk durumlarının devamına karar verildiği bilgisini ortaya çıkardı. Bir sonraki duruşma tarihi ise henüz belirlenmedi, ancak kamuoyu olayın seyrini büyük bir merakla takip ediyor.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.