Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dilan Polat’ın yeni hedefi Feyza Altun: Susturmak için dava açmış

Son günlerde vergi kaçırdıkları, kara para akladıkları ve uyuşturucu ticareti yaptıkları iddialarıyla gündemden düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat çifti haklarında konuşan herkese dava açıyor. Son olarak Fenomen avukat Feyza Altun’un Twitter hesabından paylaştığı iddialar üzerine Polat çifti ünlü avukata dava açtı.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2023 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2023 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Dilan Polat’ın yeni hedefi Feyza Altun: Susturmak için dava açmış

Yaşadıkları aşırı lüks hayatları ve sosyal medya paylaşımlarıyla bir anda gündem olan Dilan Polat ve Engin Polat çifti vergi kaçırmakla ve kara para aklamakla suçlanmıştı. İkili haklarındaki iddiaları sözlü olarak yalanlasa da belgelerle bir açıklama yapamamıştı.

dilan polat para paylaşımları

Kısa süre içerisinde oldukça hızlı yükselen ve büyük bir varlığın içinde yüzen çiftin yaptıkları işler sosyal medyadaki bazı fenomen avukatlar tarafından mercek altına alındı.

Son olarak Dilan Polat’ın kız kardeşi Sıla Doğu’nun 3 yıl öncesine ait olduğu iddia edilen bir videosunda kokain kullandığını açıklaması üzerine gözaltına alınması büyük yankı uyandırmıştı.

sıla doğu tutuklanma

İfadesi alınan ve hakim karşısına çıkan Sıla Doğu 2 gün sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Dilan Polat bunun üzerine “Allah haklının yanındadır” şeklinde paylaşımlar yapmıştı.

Dilan Polat yine de sosyal medya kullanıcılarının iddialarından yakasını kurtaramamıştı. Kozmetik fabrikamız var diyen Dilan Polat’ın ürünlerinin İnstagram’da fason üretim yapan bir firmaya ait olduğu ve sadece kendi etiketlerini yapıştırdıkları ortaya çıktı.

sıla doğu dilan polat

Bu iddiaların ardından Dilan Polat'ın şirketlerinin başka isimlerin üzerine kayıtlı olduğu da ortaya çıkmış ve Dilan Mücevherat için 1 yılda sadece 15 bin TL vergi ödediği yönünde bir açıklama yapılmıştı ve belgeler yayınlanmıştı.

Ünlü fenomen avukat Feyza Altun’da Dilan Polat ile ilgili bütün iddiaları tek tek inceleyen ve haklarında soruşturma başlatılmasını talep eden isimler arasındaydı.

feyza altun dilan polat twitter

Polat çiftinin fabrikası olmadığını ürünlerinin fason üretim olduğunu, organik adı altında satılan ürünlerinin tamamen kimyasal olduğunu ve bakanlık onaylı olmadığını da Feyza Altun ortaya çıkarmıştı.

Son olarak kozmetik markasının tamamen fason üretim olduğuna yönelik açıklamalar yapan Feyza Altun'un bu paylaşımından sonra, Sıla Doğu ve Dilan Polat kendisi hakkında hukuki işlem başlattı.

dilan polat feyza altun'a dava açtı

Kendisine gelen mahkeme celbini sosyal medya hesabında paylaşan avukat Feyza Altun şu açıklamayı yaptı:

Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkımda 6284 sayılı kanun kapsamında önleyici tedbire başvurmuş. Zaten sizlere hakaret etmedim, aşağılamadım ve de şiddet tehdidinde bulunmadım. 6284 sayılı kanun SUSTURMA kanunu değildir. Ne iftirası atmışım çıkıp açıklayacaklar. Ayrıca zaten iletişim kuruyor da değilim. Mahkemelere bak, şiddet mağduru kadınlara koruma kararı vermezken kamuoyunu ilgilendiren hususlarda insanları susturmak için nasıl da kararları veriyorlar.

6284 sayılı kanuna aykırı bir karardır. Bu kanun 'kadın olduğu için şiddet gören' kadınları kapsar. Dilan Polat kadın olduğu için değil hakkında kamuoyuna yansımış kara para ve vergi iddiaları nedeniyle konuşulmaktadır. Bir avukat olarak hukuki görüş bildirmek kamu görevimdir. Bu karar kamuoyunda infial yaratmalıdır.

Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.