Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dilan Polat'ın 'elti oldum' paylaşımına eleştiri yağmuru! “Sanki kendi evleniyor”

Ultra lüks yaşantısı ve sosyal medyada yaptığı iddialı açıklamalar ve paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Dilan Polat yine gündem oldu! Dilan Polat, bu kez de kayınbiraderi ve eltisinin evlenme teklifi organizasyonunda paylaştığı görüntüler ile gündeme geldi. Polat’ın sosyal medya hesabında yaptığı ‘elti oldum’ paylaşımına binlerce yorum yağdı. Bazı kullanıcılar Dilan Polat’a, “sanki sen evleniyorsun, Hazal’dan rol çalma” gibi eleştiriler yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2023 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2023 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Dilan Polat'ın 'elti oldum' paylaşımına eleştiri yağmuru! “Sanki kendi evleniyor”

Ünlü fenomen ve iş insanı Dilan Polat geçtiğimiz gece eşinin kardeşi Alper Kürşat Polat’ın 8 yıllık sevgilisi Hazal Erdoğan’a evlilik teklifi ettiği organizasyonda yaptığı paylaşımlarla yine sosyal medyanın diline düştü.

Dilan Polat Estetik evlilik teklifi

Dilan Polat’ın eltisi Hazal için hazırlanan organizasyonda çok fazla rol çalması ve odak noktası olmaya çalışması bazı takipçileri kızdırdı. Dilan Polat, bütün aile üyelerinin bir arada olduğu organizasyonda kayınpederi, kayınvalidesi, eltisi ve görümcesi ile yaptığı dans ve halay çektiği anlara ait görüntüleri sosyal medya hesabından anbean paylaştı.

Alper Kürşat Polat Hazal Erdoğan Evlilik teklifi Paylaşımlarda adeta kendine hazırlanmış bir geceymiş gibi sahneden inmeyen Dilan Polat yine sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. 

Dilan Polat evlilik teklifi
Dilan Polat, eşi Engin Polat ile kutlamada çekildiği bir kareyi ''Elti oldum resmi olarak'' notuyla paylaştı.

Bu paylaşıma kısa sürede binlerce beğeni ve yorum yağdı, yapılan yorumların büyük bir kısmı ise Dilan Polat’ı eleştirir nitelikte yorumlardı. 
Hazal Erdoğan Evlilik teklifi Dilan Polat’ın paylaşımının altına, “Hazal sanki çok mutlu değil ya, Hazal değil de sen evlilik teklifi alıyor gibisin, Aynı renk elbise giymene bir anlam veremedim, Ödün koptu değil mi ön planda olamayacaksın diye, Senin mi özel günün yoksa Hazal’ın mı” gibi ağır eleştiriler geldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.