Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dilan Polat’ın avukatından açıklama geldi: Olağan hayatlarına devam edecekler

Son günlerde Türkiye’nin gündeminden düşmeyen Dilan-Engin Polat çiftinin avukatı açıklama yaptı. Kara para aklama ve vergi kaçırmak suçlamalarıyla MASAK’ın radarına giren çiftin yurtdışına kaçtığı konuşuluyordu. Son olarak mal varlıklarına el konan çift sosyal medya hesaplarını kapattı. Haklarında soruşturma başlatılan Polat ailesi ile ilgili geniş çaplı bir operasyon yürütülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2023 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2023 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Dilan Polat’ın avukatından açıklama geldi: Olağan hayatlarına devam edecekler

Türkiye’nin gözü kulağı Dilan-Engin Polat çiftinin soruşturmasında. Lüks yaşantılarıyla ve gündemden düşmeyen çift MASAK’ın radarına girince ortaya birçok farklı iddia atıldı. Sosyal medyada çiftin servetiyle ilgili ortaya atılan bazı iddialardan sonra MASAK, Polat ailesiyle ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

dilan Polat'ın avukatından açıklama geldi

Kara para aklamak ve vergi kaçırmakla suçlanan Polat çiftinin tüm mal varlıklarına el konuldu. Bulgaristan mafyasından uyuşturucu ticaretine kadar birçok iddia konuşuldu.

Son olarak geçtiğimiz gün haklarında yurtdışı çıkış yasağı verilen çift sosyal medya hesaplarını kapatmıştı. Çiftin avukatından resmi açıklama geldi:

“Müvekkillerimiz Engin Polat ve Dilan Polat hakkında uzun süredir kamuoyunu meşgul eden spekülatif haberler nedeniyle işbu açıklamayı yapma zorunluluğu hasıl olmuştur. Bilindiği üzere müvekkillerimiz hakkında asılsız olarak yapılan ihbarlar, ortaya atılan asılsız iddialar ve iftiralar neticesinde Sayın İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından müvekkiller hakkında soruşturma başlatılmış olup 22.10.2023 tarihinde İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca gerekli soruşturmanın titizlikle yürütüldüğü hususunda kamuoyuna basın açıklamasında bulunulmuştur."

engin polat avukatı açıklama

"Şüphe yok ki Türkiye Cumhuriyeti yasal mercileri söz konusu soruşturmalar gereğince yürütecek, maddi gerçeğin ortaya çıkmasını sağlayacaktır. Ancak buna rağmen üzülerek görmekteyiz ki soruşturma konusu dışında, sadece gündem yaratmak amacıyla birçok asılsız ve mesnetsiz iddia da kamuoyuna bazı şahıslar tarafından hâlâ servis edilmekte, müvekkillerin maksatlı olarak adeta linç edilmesi amaçlanmaktadır.”

nez demir ağlayarak anlattı

Öte yandan 3 yıl öncesine kadar Dilan Polat ile oldukça yakın arkadaş olan hatta ilk iş yerini Dilan Polat ile ortak açan fenomen Nez Demir’in de soruşturma kapsamında mal varlıklarına el konuldu. Olayın ardından sosyal medya hesabından ağlayarak açıklama yapan Nez Demir, “Benim bu işlerle bir alakam yok, ben bu insanları 3 yıldır görmüyorum sırf yıllar önce açılmış bir şirket ortak diye bana yapılan haksızlık değil mi. Ben onların işini gücünü nasıl para kazandıklarını bilmem, ben zaten milyoner de değilim. Benim ödemelerim var maaş ödüyorum mağdur edildim. Bu bana haksızlık değil mi.” şeklinde konuştu.

Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.