Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dilan Çiçek Deniz estetik eleştirilerinin hedefinde

Son günlerde yaptırdığı yoğun estetik operasyonlarla gündemden düşmeyen Dilan Çiçek Deniz’e çok ağır eleştiriler gelmeye devam ediyor. Eksi fotoğraflarıyla kıyaslandığında yüzünde bir hayli fark görünen Dilan Çiçek Deniz estetik iddialarını reddetti. Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz gün çömelerek pozunu yayınladı, Deniz'in eleştiri yağmuruna tutulan fotoğrafına, "Yüzün köşeli duruyor" yorumları üst üste geldi.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2023 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2023 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Dilan Çiçek Deniz estetik eleştirilerinin hedefinde

Son dönemlerde oynadığı reklam filmleriyle göz önünde olan Dilan Çiçek Deniz’in son görüntüsü sevenlerini bir hayli üzdü. Güzel oyuncu geçirdiği estetik operasyonlar sonucu görüntüsünde büyük değişimler yarattı.

Güzel oyuncu, yüzündeki değişimin ardından her paylaştığı fotoğrafta eleştiri alıyor. Çalkantılı aşklarıyla dikkat çeken Dilan Çiçek Deniz, sık sık estetik eleştirilerine maruz kalıyor.

Dilan Çiçek Deniz geçtiğimiz günlerde basın mensuplarının estetik sorularına oldukça kızmış ateş püskürmüştü. Estetik iddialarını yalanlayan Deniz bu eleştirilere isyan ediyor.

Yaptığı son mini etekli paylaşımı ile tekrar estetik konusunda eleştirilen Dilan Çiçek Deniz’e, "Bunu yapan doktora net dava açardım", "Yüzün köşeli duruyor", "Estetikten sonra senden çok soğudum" ve "Yüzünü geri alma operasyonu yap" yorumları yapıldı.

Bazı takipçileri ile Deniz’in fotoğraflarında şop olup olmadığı konusu üzerinde durdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.