Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Devrim Özkan’ın iddialı pozlarına Galatasaray taraftarından yorum yağmuru!

Geçtiğimiz günlerde magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan güzel oyuncu Devrim Özkan, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira ile aşk yaşadığı iddialarını doğrulamıştı. Devrim Özkan’ın İnstagram hesabında paylaştığı iddialı pozlarına Galatasaray taraftarları yorum ve beğeni yağdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2023 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2023 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Devrim Özkan’ın iddialı pozlarına Galatasaray taraftarından yorum yağmuru!

Güzel ve başarılı oyuncu Devrim Özkan ünlü bir dergi için objektiflerin karşısına geçti ve siyah deri kıyafetiyle iddialı pozlar verdi. Güzel oyuncunun bu pozlarına kısa sürede binlerce yorum ve beğeni yağdı.

devrim özkan'a galatasaray taraftarından yorum

Devrim Özkan’ın fotoğraflarına yapılan yorumlarda Galatasaray taraftarlarının yorumlarının yoğunlukta olduğu da gözlerden kaçmadı. Devrim Özkan’ın fotoğraflarına gelen bazı yorumlar, “Yenge yakıyorsun”,  “Toreira’nın yaşayacağı kıskançlık krizini düşünmekten uykum kaçtı”, “Torreira ile evlensene”, “Çok güzelsin yenge” şeklindeydi.

devrim özkan torreira ile aşk yaşıyor

Son dönemlerde haklarında aşk iddiaları konuşulan ikiliden bir açıklama gelmemişti. Fakat geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde muhabirlere yakalanan Özkan, aşk iddialarını doğrulamıştı. Devrim Özkan Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira ile aşk yaşadığını itiraf etmişti.

devrim özkan ve sevgilisi

Hatta magazin kulislerinde konuşulan iddiaya göre Torreira, Özkan’dan mesleğini bırakmasını ve onunla evlenmesini istemiş.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.