Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demet Özdemir’in tarz ceketi dudak uçuklattı!

Son dönemlerin başarılı isimlerinden Demet Özdemir oyunculuğunun yanı sıra farklı tarzıyla da dikkat çekiyor. Güzel oyuncunun son olarak giydiği ceketin fiyatı adeta dudak uçuklattı.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2024 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2024 12:05
Kaynak: Hilal Baldemir
Demet Özdemir’in tarz ceketi dudak uçuklattı!

Şarkıcı Oğuzhan Koç ile 2 yıl süren birlikteliklerini evlilikle taçlandıran Demet Özdemir bu evlilikte aradığını bulamamış ve 8 ay sonra boşanma kararı almıştı.

31 yaşındaki ünlü oyuncu son olarak geçtiğimiz aylarda yaşadığı sağlık sorunları ile gündeme gelmişti. Geçirdiği zor günlerde evde dinlenerek iyileşmeye çalışan oyuncu, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan film tavsiyesi istemişti.

Uzun süre sesi çıkmayan oyuncu kendisi için endişelenen hayranlarına sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı. Ünlü isim açıklamasında, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Şu an çok iyiyim"

"Merak edenler için, çok şükür şu an çok iyiyim. Lütfen kendinize dikkat edin."

Hastalığı atlatan Özdemir, son olarak 16.2 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yayınladığı bir fotoğrafla gündeme geldi. Son selfie'siyle dikkat çeken Özdemir'in tarzının bedeli de belli oldu.

'Wildest Fashion' isimli Instagram sayfasına göre; güzel oyuncunun ünlü bir markaya ait ceketinin fiyatı 94 bin TL. Özdemir’in ceketinin fiyatını duyanların adeta dudağı uçukladı.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.