Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demet Özdemir DJ Sergio ile olan aşk iddialarına yanıt verdi

Geçtiğimiz aylarda şarkıcı Oğuzhan Koç ile evliliğini tek celsede bitiren Demet Özdemir, Yunanistan’da tatil yaptığı DJ Sergio ile hakkında çıkan aşk dedikodularına da yanıt verdi

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2023 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2023 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Demet Özdemir DJ Sergio ile olan aşk iddialarına yanıt verdi

Son aylarda özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Demet Özdemir, katıldığı Venedik Film Festivali’nden sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Özdemir, önceki akşam Küçükçiftlik Park'ta gerçekleşen bir etkinlikte gazeteciler ile sohbet etti. Oldukça yoğun bir katılımın gerçekleştiği geceye katılan ünlü oyuncu Demet Özdemir basın mensuplarının sorularına yanıt vermeyi de ihmal etmedi.

Eteğim o kadar pahalı değil

Demet Özdemir, "Venedik Film Festivali harika geçti, çok onur vericiydi ve gerçekten rüya gibiydi. İlgi ve alaka çok güzeldi, çok mutlu döndüm." dedi. Özdemir, festivalde giydiği eteğin fiyatının gündem olmasıyla ilgili şunları söyledi: "Elbiselerimi beğendiklerine çok sevindim. Sosyal medyada eteğimle ilgili konuşulan 184 bin TL rakamı doğru değil. O kadar pahalı değil."

Yunanistan’da ev almanız ülkeyi terk edeceğiniz şeklinde yorumlandı ne düşünüyorsunuz sorusuna ise Özdemir, "Türkiye'yi terk etme gibi bir düşüncem yok. Öyle bir şey olur mu hiç! Ülkemi çok seviyorum. Bütün sosyal çevrem, arkadaşlarım, işim gücüm burada. O bir şakaydı. Bütün hayranlarım 'Artık Türkiye'ye dönmeyecek' şeklinde yorumlar yapınca ben de bir şaka yapmak istedim. Yazılı bir şaka olduğu için çok anlaşılmadı galiba."

Kapılarımı aşka kapatmadım

Özdemir, DJ Sergio ile aşk yaşadığı yönündeki dedikodulara ise "Çok arkadaş edindim orada, hayatımda kimse yok." diyerek son noktayı koydu.

Venedik Film Festivali’ne davet edilen Özdemir, Venedik’te verdiği iddialı pozlar ile sosyal medyada binlerce beğeni aldı. Demet Özdemir’in kusursuz fiziği ile gondolda verdiği pozlar hayranları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Özdemir'in kırmızı halı için tercih ettiği kıyafeti de oldukça beğenildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.