Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Danla Biliç yeni aşkını ilan etti! Herkesi şok eden ilişki! Çakal aşkı Danla Biliç’te buldu!

Ünlü fenomen Danla Biliç yeni sevgilisiyle adeta herkesi şok etti. Dün gece doğum gününü arkadaşlarıyla kutlayan Danla Biliç sosyal medya hesabından art arda yaptığı paylaşımlarla yeni aşkını duyurdu. Rap şarkıcısı Çakal lakaplı Emirhan Çakal ile çektiği aşırı samimi pozları ‘diğer yarım’ diyerek paylaşan Biliç gündeme bomba gibi oturdu. İşte haberin detayları…

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2023 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2023 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Danla Biliç yeni aşkını ilan etti! Herkesi şok eden ilişki! Çakal aşkı Danla Biliç’te buldu!

Youtube videolarıyla ünlenen ve sansasyonel açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Danla Biliç aşk hayatıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Son olarak oyuncu Kubilay Aka ile 5 ay süren bir ilişkinin ardından uzun süredir bekar olan Danla Biliç dün gece bombayı patlattı.

Danla Biliç Çakal sevgili mi

Dün gece 29. Yaş gününü kutlamak için yakın arkadaşlarıyla bir mekanda eğlenen ve ardı ardına paylaşımlar yapan Danla Biliç’in rapçi Çakal ile olan fotoğrafları yeni bir aşkı gün yüzüne çıkardı. Güzel fenomen rapçi sevgilisiyle paylaştığı fotoğrafın üzerine ‘diğer yarım’ yazdı ve ardından olanlar oldu. Sosyal medyada hızla yayılan fotoğraflar ikilinin aşklarının duyulmasını sağladı.

Danla Biliç Çakal aşkı

Danla Biliç bu kez gönlünü ünlü rapçiye kaptırdı ikilinin dudak dudağa pozları geceye damga vurdu. Danla Biliç’in dün geceki doğum günü partisinde sevgilisini yalnız bırakmayan Çakal fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmedi.

Rapçi Çakal Danla Biliç ile çektirdiği fotoğrafları kendi Instagram hesabından yayınlayarak "İyi doğdun diğer dağ" notunu yazdı. Sevgilisinin paylaşımını kendi hesabından paylaşan Danla Biliç ise "Teşekkür ederim diğer yarım" diye not ekledi.

Danla Biliç doğum günü

Çiftin aşırı samimi pozları ve aşk dolu sözleri sosyal medya kullanıcıları tarafından kısa süre içerisinde binlerce yorum aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.