Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cannes Film Festivali’nde Türk rüzgarı esti! Kırmızı halıda şıklık yarışı

Dünya çapında büyük bir öneme sahip olan ve bu yıl 77’ncisi düzenlenen Cannes Film Festivali’nde adeta Türk rüzgarı esti. Birbirinden başarılı Türk oyuncu ve influencer Cannes kentinde Kırmızı halıda şıklık yarışına girdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2024 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2024 13:33
Kaynak: Hilal Baldemir
Cannes Film Festivali’nde Türk rüzgarı esti! Kırmızı halıda şıklık yarışı

Bu yıl 77’ncisi düzenlenen dünyaca ünlü Cannes Film Festivali yine tüm ihtişamıyla devam ediyor. 15-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen festivale bu yıl Türkiye’den birçok isim davet edildi. Hem ünlü oyuncular hem de ünlü sosyal medya ünlüleri kırmızı halıda şıklık yarışına girdi.

Final yapan Yargı dizisindeki performansı ile büyük bir çıkış yakalayan Pınar Deniz Cannes Film Festivali'nde onur konuğu oldu. Deniz, festival öncesi derin dekolteli kıyafetini sosyal medyadan hayranlarını ile paylaştı.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde hayat verdiği ‘Hürrem Sultan’ karakteriyle yalnızca Türkiye’de değil birçok ülkede gönüllerde taht kuran Meryem Uzerli, Cannes Film Festivali’ne katıldı. Uzerli’nin Cannes tarzı sosyal medyada bazı kişiler tarafından beğeni toplarken bazı kişiler tarafından ise hiç beğenilmedi.

Dijital platformda yayınlanan Kuş Uçuşu dizisi ile son dönemlerin en çok konuşulan ismi Birce Akalay 14 Mayıs’ta başlayan ve her yıl dünya starlarının buluşma noktası olan 77. Cannes Film Festivali’ne bir otomobilin marka elçisi olarak katıldı.

‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisinde hayat verdiği ‘Caroline’ karakteri ile şöhrete kavuşan ve oldukça sevilen Wilma Elles de Cannes Film Festivali’nde boy gösterdi. 

Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız ve fenomen sevgilisi Sibil Çetinkaya festivalin sponsorlarının davetlisi olarak festivale katıldı. Ünlü çift şık tarzlarıyla kırmızı halıda boy gösterdi.

77. Cannes Film Festivali'nde jüride yer alan ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın da eşi olan Ebru Ceylan diğer juri üyeleri ile birlikte dünya basınının karşısına çıktı.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.