Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyük aşk yeniden bitti! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ayrıldı

Geçtiğimiz yıl rol aldıkları Yalı Çapkını dizisinde arkadaşlıkları aşka dönüşen Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir çifti son olarak bayramda İspanya’da tatil yaparak aşk tazelemişlerdi. İlişkileri ile sık sık gündeme gelen ünlü çift Instagram’dan birbirlerini silince ayrılık iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2024 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2024 11:54
Kaynak: Hilal Baldemir
Büyük aşk yeniden bitti! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ayrıldı

Son dönemlerde televizyon ekranlarında reyting rekorları kıran fenomen dizi Yalı Çapkını’nda evli bir çifti canlandıran Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in rol arkadaşlığı aşka dönüşmüştü. Geçtiğimiz yaz ilişkileri ortaya çıkan çift yaz sonunda bir ayrılık yaşamıştı.

Genç çift Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir bir dargın bir barışık sürdürdükleri ilişkileriyle sık sık gündeme geliyor. Ayrılık haberleri ile sürekli gündeme gelen çift bu konuda konuşmaktan kaçınarak merak uyandırıyordu.

TAKİPTEN ÇIKTILAR!

İki ünlü oyuncu, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkarttı. Ünlü çiftin bu hamlesi ayrılık iddialarını kuvvetlendirdi.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’i bir anda sosyal medyada birbirini takipten çıkmasının ardından ünlü çiftin yeniden ayrıldığı haberleri sosyal medyada gündem oldu.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.