Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Boşanmaları beklenirken aşk pozu! Mauro Icardi ve Wanda Nara barıştı mı?

Ayrılıkları gündeme bomba gibi düşen ve sonrasında yaşanan çekişmeler ile uzun süre konuşulan Mauro Icardi ve Wanda Nara ilişkilerine bir şans daha verdi. Arjantin’e giden Icardi’nin burada Nara’yı barışmaya ikna ettiği konuşuluyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2024 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2024 12:10
Kaynak: Hilal Baldemir
Boşanmaları beklenirken aşk pozu! Mauro Icardi ve Wanda Nara barıştı mı?

Bir ayrıl bir barış ilişkileri ile son dönemlerde gündemden düşmeyen Galatasaraylı futbolcu Icardi ve Wanda Nara’dan bir kare daha geldi. Ayrılmaları beklenen ikilinin barıştıkları bu kare ile kesinleşmiş oldu.

İkilinin barışmasının ardından Mauro Icardi soluğu Arjantin'de eşi ve çocuklarının yanında aldı. Ünlü yıldız burada Wanda Nara ve çocuklarıyla, uzun bir aranın ardından yeniden bir araya geldi. Çiftin yemek yerken çekilen fotoğrafları medyaya yansımıştı.

KIZIYLA İLK KARE

Kızıyla bir fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşan Mauro Icardi, "Küçük prensesim uyuyacak. İyi geceler" notunu düştü.

DİĞER KARE WANDA'YLA

Ardından, Wanda Nara ile birbirlerine sarıldıkları bir fotoğrafı paylaşan Mauro Icardi, paylaşımın üzerine "Senin için okuyanlar, onun için, senin için, onlar için, herkes için iyi geceler." sözlerini yazdı.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.