Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Boşanma davası sürerken Icardi ve Wanda Nara’dan sürpriz buluşma!

Geçtiğimiz aylarda boşanacaklarını duyuran Wanda Nara ve Icardi arasında adeta çekişmeli bir süreç başlamıştı. Son olarak Icardi’nin kredi kartlarını iptal etmesi üzerine Wanda Nara eski eşi Maxi Lopez ile bir araya gelmişti. Son maçında sakatlanan ve tedavisi için ülkesi Arjantin'e giden Icardi, kendisine boşanma davası açan Wanda Nara ile objektiflere takıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 12:39
Kaynak: Hilal Baldemir
Boşanma davası sürerken Icardi ve Wanda Nara’dan sürpriz buluşma!

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, eşi Wanda Nara ile boşanacağı haberleriyle son dönemlerde gündemden düşmüyordu. Aralarında soğuk bir savaş devam eden ikiliden peş peşe adeta intikam alırcasına hamleler geliyordu.

Boşanmayı açıkladığı günden beri gündemden düşmeyen Nara, ayrılığı Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurmuştu ve 'aile olarak kalacaklarının' altını çizmişti.

ARJANTİN BULUŞMASI

Uzun süredir yan yana görünmeyen çiftten Nara, Arjantin’e dönerek hayatına burada devam etmeye başlamıştı. Fakat aralarında çekişmeli bir boşanma süreci yaşanmasını beklenen ikiliyi, Icardi’nin sakatlığı buluşturdu.

Evliliklerinde ciddi bir kriz olan Mauro Icardi ile Wanda Nara, ülkeleri Arjantin’de bir araya geldi.

Mauro Icardi'nin River Plate antenman merkezinde görüntüleri Arjantin basınında gündem oldu. Elde edilen bilgiye göre Icardi, Wanda Nara'nın Maxi Lopez'den olan fakat yıllardır bir arada yaşadığı oğlu Valentino Lopez'in tesislerde oynanan maçını izlemeye geldi.

İkilinin burada bir arada oturdukları, yemek yedikleri ve konuştukları anlar objektiflere yansıdı. Bu görüntülerin ardından akıllara ‘Barıştılar mı?’ sorusu geldi.

Wanda Nara yazın başında, Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Icardi’yi sosyal medyadan takibi bırakmıştı.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.