Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Barış Arduç’tan Hande Erçel’e övgü dolu sözler: Müthiş uyumlu bir hanımefendi

Bir film projesi için partner oldukları açıklandığı günden beridir merakla beklenen Hande Erçel ve Barış Arduç’un “Rüzgara Bırak” filminin çekimleri sona erdi. Hande Erçel ile başrolleri paylaşan Barış Arduç, partnerini öve öve bitiremedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2024 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2024 12:17
Kaynak: Hilal Baldemir
Barış Arduç’tan Hande Erçel’e övgü dolu sözler: Müthiş uyumlu bir hanımefendi

Ekranların sevilen iki ismi aynı projede buluştu ve şimdiden merak konusu oldu. Başrollerini Barış Arduç ve Hande Erçel’in paylaştığı “Rüzgara Bırak” filminin çekimleri başarıyla sona erdi. 

Son dönemlerde çekimlerden fırsat buldukça sevgilisi Hakan Sabancı ile yurt dışında tatil yapan Hande Erçel uzun süre sonra yeniden bir film projesi ile izleyicinin karşısına çıkacak. 

Uzun süredir babalığın tadını çıkaran ve ekranlardan uzak olan başarılı ve yakışıklı oyuncu Barış Arduç, çekimlerle ilgili ilk açıklamasını yaptı. Filmin çekimlerinin tamamlandığını belirten Arduç, Hande Erçel ile çalışmanın keyifli olduğunu ifade etti.

"ÇEKİM BİTTİ"

Rol arkadaşına övgü dolu sözler sarf eden Barış Arduç; "Çekimlerimiz bitti. Hatta çok çabuk bitti. İçimize sinen bir proje oldu.

"KEŞKE DAHA UZUN SÜRSEYDİ"

Hande, şahane bir insan. 25 gün kadar beraber çalıştık keşke daha da uzun olsaydı. Müthiş uyumlu bir hanımefendi." dedi.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.