Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Barış Alper Yılmaz’la aşk dedikoduları çıkmıştı! Şeyma Subaşı’ndan itiraf geldi

Geçtiğimiz hafta ünlü futbolcu Barış Alper Yılmaz ile Bodrum’da bir eğlence mekanında sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendiği konuşulan ünlü fenomen Şeyma Subaşı, aşık olduğunu itiraf etti. Paylaşımı sosyal medyada gündem olan Subaşı, isim vermedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2024 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2024 12:15
Kaynak: Hilal Baldemir
Barış Alper Yılmaz’la aşk dedikoduları çıkmıştı! Şeyma Subaşı’ndan itiraf geldi

Son dönemlerde sık sık gündem olan fenomen Şeyma Subaşı, son olarak yıldız futbolcu Barış Alper Yılmaz ile bir mekanda eğlenirken görüldüğü iddialarıyla gündem olmuştu.

İddialar sosyal medyada kısa sürede büyük yankı uyandırırken iki isimden de konuya ilişkin bir açıklama gelmemesi dikkat çekmişti

Özel hayatı her zaman merak edilen ve sık sık aşk dedikoduları ile anılan Şeyma Subaşı'ndan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

"En tatlı zaman her yerde hissediyorum"

Şeyma Subaşı, Instagram hesabından yaptığı İngilizce paylaşımında "Tahmin edin ne oldu çocuklar? Yine âşık oldum. LOL. Ve neredeyse düşünüyordum... Acaba herhangi bir heyecan, herhangi bir yer veya herhangi bir insan olacak mı? Ve ne oldu biliyor musunuz? Evet. Hala hissedecek çok şey var. En tatlı zaman her yerde hissediyorum." dedi.

Subaşı’nın bu paylaşımı Yılmaz ile hakkında çıkan aşk iddialarını güçlendirirken ikilinin bu kadar kısa sürede tanışıp aşk yaşamaya başlaması sosyal medyada şaşkınlık yarattı.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.