Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Baba olmak için gün sayıyor! Yusuf Yazıcı ile Melisa Aslı Pamuk’un aşk kareleri

Geçtiğimiz yazın başında Paris’te nikah masasına oturan ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk ve futbolcu Yusuf Yazıcı ilk bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor. Sosyal medyada karnı burnunda pozları büyük ilgi gören Melisa Aslı Pamuk’un pozlarını bu kez eşi Yusuf Yazıcı paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 14:43
Kaynak: Hilal Baldemir
Baba olmak için gün sayıyor! Yusuf Yazıcı ile Melisa Aslı Pamuk’un aşk kareleri

Evlendikten sonra eşi için Türkiye’den ayrılıp Paris’e yerleşen güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk hamilelik günlerini eşi ile birlikte geçiriyor. Hamile hallerini sosyal medyada paylaşan Pamuk’un son paylaşımları yoğun ilgi görmüştü.

Aynı şekilde baba olmak için heyecanla bekleyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı ise uzun bir aranın ardından bu defa aşk dolu kareler yayınladı.

"RASTGELE"

Yusuf Yazıcı, eşi Melisa Aslı Pamuk ile yeni fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı. Ünlü futbolcu Yusuf Yazıcı, paylaştığı karelere "Rastgele" notunu düştü.

Pamuk ile Yazıcı'nın uzun bir aradan sonra birlikte paylaştıkları mutluluk pozlarına binlerce beğeni ve "Çok tatlısınız", "Harika kareler" gibi yorumlar yapıldı.

ERKEK BEBEK Mİ GELİYOR?

Henüz bebeklerinin cinsiyetini açıklamayan Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı çiftinin erkek bebek beklediği iddia ediliyor.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.