Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayrılık acısını unutmak için New York’a gitti! Afra Saraçoğlu’nun New York tarzı beğenilmedi

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını’nın Seyran’ı ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, geçtiğimiz hafta sevgilisi Mert Ramazan Demir ile sosyal medyadan takipleşmeyi bırakınca ayrılık iddiaları gündem olmuştu. Ayrılık haberleri sonrası Afra Saraçoğlu'nun New York’a gitmesi üzerine ayrılık sürecini atlatmaya çalıştığı konuşuluyor. Güzel oyuncunun New York’tan paylaştığı son pozlarına yorum yağdı.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 11:14
Kaynak: Hilal Baldemir
Ayrılık acısını unutmak için New York’a gitti! Afra Saraçoğlu’nun New York tarzı beğenilmedi

Son dönemlerde özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde yer alan güzel oyuncu Afra Saraçoğlu, son olarak hem rol arkadaşı hem de sevgilisi olan Mert Ramazan Demir’i Instagram’dan takipten çıkmasıyla gündeme gelmişti.

İlişkilerini sonlandırdıkları konuşulan ikiliden konuya ilişkin bir açıklama gelmezken Saraçoğlu’nun New York’a gittiği ortaya çıktı.

Her paylaştığı karesine yorum ve beğeni yağan Saraçoğlu, şimdilerde New York'ta tatilin tadını çıkarıyor. Her gittiği yerden fotoğraflar paylaşan Afra Saraçoğlu'nun son pozları yine olay oldu.

"Masa Örtüsü"

Güzel oyuncunun mini elbiseli New York tarzı hiç beğenilmedi. Saraçoğlu'na sosyal medyada; 'masa örtüsü gibi', 'giyinmeyi bilmiyor' gibi yorumlar yapıldı.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.