Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aşık oldum demişti! Şeyma Subaşı’nın yeni aşkı arkadaşının eski eşi mi?

Sosyal medya ve magazin gündeminin en popüler isimlerinden biri olan fenomen Şeyma Subaşı, her gün farklı bir bomba ile gündeme geliyor. Son geçtiğimiz haftalarda Bodrum’da bir mekanda ünlü futbolcu Barış Alper Yılmaz ile sabaha kadar eğlendiği konuşulan Subaşı, bundan kısa süre sonran “Yeniden aşık oldum” açıklamasıyla gündem olmuştu. Subaşı’nın yeni aşkı bakın kimmiş…

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2024 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2024 13:07
Kaynak: Hilal Baldemir
Aşık oldum demişti! Şeyma Subaşı’nın yeni aşkı arkadaşının eski eşi mi?

Uzun yıllar bir ilişki yaşadıktan sonra 2017 yılında Acun Ilıcalı ile nikah masasına oturan ve 2018 yılında tek celsede boşanan Şeyma Subaşı 2023 yılında da Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile evlenmiş ve bu evlilik de oldukça kısa sürmüştü.

Bu ayrılığın ardından uzun süre yalnız görüntülenen ve aşk hayatıyla ilgili hiçbir paylaşım ve açıklama yapmayan Subaşı, bombayı geçtiğimiz haftalarda patlatmıştı.

"Tahmin edin ne oldu çocuklar? Yine aşık oldum. Ve neredeyse düşünüyordum. Acaba herhangi bir heyecan, herhangi bir yer veya herhangi bir insan olacak mı? Ve ne oldu biliyor musunuz? Evet. Hâlâ hissedecek çok şey var" diyen Şeyma Subaşı'nın kime aşık olduğu merak edilmişti.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın iddiasına göre, Şeyma Subaşı’nın yakın arkadaşı olan ve aynı zamanda Brezilyalı model olan Martha Graef’in eski eşi Rony Seikaly ile aşk yaşadığı ortaya çıktı

HER PAYLAŞIMA KALP EMOJİSİ

Şu an Bodrum’da tatil yapan Seikaly ve Şubaşı çifti ayrı ayrı vakit geçiriyor. Şubaşı’nın ise sık sık kaldığı otelin iskelesinden sevgilisinin yanına gittiği iddia ediliyor.

Şeyma Subaşı'nın son olarak Rony Seikaly'nin paylaşımlarına yaptığı kalp emojisi yorumları da sosyal medyada gündem oldu.

ŞEYMA’YI TAKİPTEN ÇIKARDI

Martha Graeff ve Rony Seikaly çifti 2015 yılında nikah masasına oturmuş ve bir kızları olmuştu. Fakat evliliklerini yürütemeyip, 8 ay önce boşanmışlardı. Martha Graeff bu ilişkiyi duyunca ise yakın arkadaşı Şeyma Subaşı'nı takipten çıkardı.


 

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.