Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alina Boz nazara gelmek istemiyor! Evlilik sorularına nazar göndermesi!

Geçtiğimiz günlerde Paris’te sevgilisi Umut Evirgen’den evlilik teklifi alan ve ‘evet’ yanıtı veren güzel oyuncu Alina Boz nazardan korktuğunu söyledi. İstanbul Havalimanı’nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan çift evlilik iddialarıyla ilgili yorum yapmadı. Alina Boz evlilik sorularına, "Hayırlısı! Böyle şeyleri konuşmak bile nazara neden olur" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2023 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2023 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Alina Boz nazara gelmek istemiyor! Evlilik sorularına nazar göndermesi!

Ünlü oyuncu Alina Boz ve yönetmen sevgilisi Umut Evirgen geçen akşam İstanbul Havalimanı’nda gazetecilerin objektiflerine yakalandı.

Alina Boz Umut Evirgen

Adana’dan döndüğü öğrenilen çifte haklarında çıkan evlilik iddiaları soruldu Alina Boz, "Hayırlısı! Böyle şeyleri konuşmak bile nazara neden olur" dedi.

Alina Boz yaklaşık dört yıl ünlü şarkıcı Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer ile aşk yaşamıştı. Geçtiğimiz yıl ilişkisini noktalayan Alina Boz 4 ay önce işletme sahibi ve yönetmen Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Alina Boz Umut Evirgen 1

Daha önce Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun, Serenay Sarıkaya gibi birçok ünlüyle aşk yaşayan Umut Evirgen, son olarak Alina Boz'u markajına almıştı.

Yaklaşık 4 ay önce başlayan ilişkilerini hızlı bir şekilde ciddiyete bindiren Umut Evirgen geçtiğimiz ay çıktıkları Paris tatilinde Alina Boz’a evlilik teklifi etmişti ve Boz’dan ‘Evet’ yanıtı almıştı.

Alina Boz Umut Evirgen 2

Tatil dönüşü ailelerini bir araya getirip isteme töreni gerçekleştiren çiftin Kasım  ayında düğün yapacağı konuşulmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.