Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Acun Ilıcalı’yı hiç böyle görmediniz: "Tek amacım Çağla'yı mutlu etmek"

Önceki gün İstanbul’da gerçekleşen görkemli bir düğünle dördüncü kez dünyaevine giren Acun Ilıcalı düğün konuşmasında herkesi şaşırtacak sözler sarf etti. Düğün ve after parti ile ilgili tüm detaylarla kendisinin ilgilendiğini söyleyen Ilıcalı, "Çağla mutlu olsun diye yaptım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 12:41
Kaynak: Hilal Baldemir
Acun Ilıcalı’yı hiç böyle görmediniz: "Tek amacım Çağla'yı mutlu etmek"

Televizyon ekranlarının dahi ismi 55 yaşındaki başarılı yapımcı Acun Ilıcalı, geçtiğimiz akşam 4,5 yıldır birliktelik yaşadığı Ayça Çağla Altunkaya ile nikah masasına oturdu.

Düğünlerin favori mekanı Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşen gösterişli nikâh töreninde davetliler sanat camiasından, spor camiasından ve cemiyet hayatından ünlü isimlerdi.

Düğünden sonra ise devam eden after partide eğlence tüm hızıyla sürerken gelin hanımın mini elbisesi göz kamaştırırken Acun Ilıcalı'dan da herkesi şaşırtan bir itiraf geldi!

"O İSTEMEDİ BEN YAPTIM"

"Bu akşamı A'dan Z'ye Çağla'yı mutlu etmek için yaptım. O 'küçük bir şey yapalım, 10 kişi yapalım.' dedi. Bu sefer insan karşı taraftan talep gelmeyince daha bir yükselir ya, 'daha güzel olsun, daha güzel olsun' dedim." diyerek tüm gecenin organizasyonunu ve ince düşünülmüş tüm detayları anlattı.

"BİLİRSİNİZ BENİ"

After partinin gerçekleştiği mekandaki 'bedevi' yazılarına dikkat çeken Ilıcalı "'Bedevi' bizim tanıştığımız yer, bilenler bilir, orda tanışmıştık o yüzden... Kulüp yaptık adını 'Bedevi' yaptık. Öyle ince detaylar, bilirisiniz beni." diyerek romantikliğini gözler önüne serdi.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.