Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zahide Yetiş ne iş yapıyor? Zahide Yetiş kimdir? Boyu, kilosu kaç? Kaç Yaşında?

Zahide Yetiş Türk televizyonlarında yıllardır sunuculuk yapan ve birçok başarılı işe imza atmış bir ekran yüzüdür. Başarılı bir kariyere sahip olan Zahide Yetiş çeşitli alanlarda sunuculuk yapmış ve alanında eğitimler vermiştir. Peki, Zahide Yetiş kimdir? Zahide Yetiş ne iş yapıyor? Boyu, kilosu kaç? Kaç Yaşında? İşte Zahide Yetiş ile ilgili merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2023 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2023 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Zahide Yetiş ne iş yapıyor? Zahide Yetiş kimdir? Boyu, kilosu kaç? Kaç Yaşında?

Zahide Yetiş ekranların başarılı ve güzel sunucularından biridir son dönemlerde evliliğini bitirmesiyle gündeme gelen Yetiş, boşanmanın ardından oldukça zor günler atlatmıştı. Bir defa evlilik yapan ve 9 yıl sonra boşanan Yetiş, 2014-2023 yılları arasında iş insanı Cem Arısoy ile evli kalmıştır, çiftin Aras adında da bir oğulları dünyaya gelmiştir fakat çift 2023 yılında sessiz sedasız bir şekilde boşanmıştır. Peki, Zahide Yetiş ne iş yapıyor? Zahide Yetiş kimdir? Boyu, kilosu kaç? Kaç Yaşında? İşte merak edilen soruların cevabı…

zahide yetiş hayatı

Zahide Yetiş kimdir?

Zahide Yetiş 1979 yılında Avusturya’nın Viyana şehrinde, Ayten ve Tahsin Yetiş’in ilk çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Babası Tahsin Yetiş henüz yeni veliyken Viyana’da bulunan bir okulda burs kazandığı için eşi Ayten Yetiş ile oraya gitmiştir ve Zahide Yetiş Viyana’da dünyaya gelmiştir. Zahide Yetiş’in babası Kütahyalıdır annesi ise Selanik göçmenidir,

Zahide Yetiş’in biri kız üçü erkek 4 kardeşi vardır. Anne ve babası henüz o çok küçükken boşanmıştır ve Zahide Yetiş İzmir’de babaannesinin yanında büyümüştür. Daha o zamanlardan yetenekli olduğu belli olan başarılı sunucu, ortaokul ile lise okuduğu dönemlerde şiir ve güzel konuşma konusunda pek çok kez birinci olmuştur. Lise eğitimini Özel Fatih Kolejinde tamamladıktan sonra 9 Eylül Üniversitesi İşletme bölümünü kazanmıştır. Burada eğitimini tamamladıktan sonra sunuculuk eğitimleri alarak televizyon kariyerine çok hızlı bir şekilde giriş yapmıştır.

zahide yetiş nerede doğdu

Zahide Yetiş ne iş yapıyor?

Henüz Çocukluk yıllarında TRT'de belgesel seslendirmeleri yaparak televizyonculuk kariyerine adım atmıştır. Zahide Yetiş kariyerinin başında reklam seslendirmeleri yapmış, haber spikerliği yapmış ve metin yazarlığı görevini yapmıştır. Bunların ardından TV8 'de yayınlanan "Kentlerin Dili" adlı programın sunucusu olarak Türkiye'yi dolaşmış ve 25 ayrı şehrin yarı belgesel programını yapmıştır. Bir ilki yaparak 6 yıl boyunca Türkiye'nin ilk Teknoloji Programı olan 'İnternet TV' yi sunmuş, 'İnternet Dünyası' adlı bir gazete köşesi hazırlamıştır.

Lise eğitimini aldığı İzmir Fatih Lisesi’nde Diksiyon Güzel Konuşma ve Artikülasyon eğitimleri vermiştir. TRT’nin Ankara ve İzmir kanallarında "Genç Gözüyle Tartışma", "İnternet TV, "Türk Site", "Gün Başlıyor", "Şans Karesi" ve "İzlenimler" gibi kadın, eğitim, kültür, eğlence ve tartışma ve yarışma türünde çeşitli programların sunuculuğunu başarılı bir şekilde üstlenmiştir.

zahide yetiş programları

Kariyeri boyunca çalışmaya hiç ara vermeyen Zahide Yetiş, Kanal D'de tam üç sezon "Doktorum" Programını Op. Dr. Aytuğ Kolankaya ile beraber sunmuştur. Ardından ATV ekranlarında "Zahide'yle yetiş hayata" isimli programın sunuculuğunu yapmıştır.

30 Ağustos 2021’den 24 Haziran 2022 tarihine kadar ATV ekranlarında hafta içi her gün yayımlanan Zahide Yetiş'le Mutfak Bahane adlı programı sunmuştur. Son olarak 9 Ekim 2023 tarihinde Star TV'de yayımlanmaya başlayan Yeniden Başlasak isimli programda sunuculuk yapmaktadır.

zahide yetiş kocası

Zahide Yetiş boyu, kilosu kaç?

171 boyunda olduğu bilinen Zahide Yetiş’in kendine dikkat ettiği diyet ve spor yaparak 64 kiloya düştüğü öğrenildi.

zahide yetiş yaşı doğum tarihi

Zahide Yetiş kaç yaşında?

7 Temmuz 1979 yılında doğan Zahide Yetiş 44 yaşındadır ve yengeç burcudur.

Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.