Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor Yunus Emre kimdir? Survivor Yunus Emre kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

TV8 ekranlarında yayınlanan ve her sezon reyting rekorları kıran Survivor yeni sezonuyla yeniden izleyici karşısına çıktı. Dün yapılan ilk eleme ile Ünlüler takımından Doğukan Manço yarışmaya veda etti. Yarışmada bulunan eski yarışmacılar arasında dikkat çeken isimlerden biri olan Yunus Emre bu sezonda iddiasını sürdürüyor. Yarıştığı önceki sezonda erken bir veda yaşaya Yunus Emre bu sezon oldukça iddialı bir başlangıç yaptı. Peki, Survivor Yunus Emre kimdir? Survivor Yunus Emre kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İşte merak edilen sorunun cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2024 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2024 13:23
Kaynak: Hilal Baldemir
Survivor Yunus Emre kimdir? Survivor Yunus Emre kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan’ın sunumuyla Survivor Allstar 2024 sezonu büyük bir heyecan ve beklentiyle ekranlara dönüş yaptı. Sms oylamasının tamamen kaldırıldığı ve performansa dayalı oylama yapılacak olan sezonda oldukça iddialı isimler yer alıyor. Bu isimler arasında dikkat çekenlerden biri de geçmiş sezonlarda tartışma ve kavgalarıyla bilinen Yunus Emre Özden. Agresif tutumuyla yarışmada sık sık tartışmalar yaşayan Yunus Emre bu sezon oldukça iddialı olduğunu açıklamıştı. Peki, Survivor Yunus Emre kimdir? Survivor Yunus Emre kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İşte merak edilen bu soruların cevabı…

Survivor Yunus Emre kimdir?

Yunus Emre Özden 1993 yılında İstanbul’da doğmuştur ve Silivri’de yaşamaktadır. Açıköğretim Fakültesinde Ulaştırma ve Lojistik okuyan Yunus Emre Özden bir dönem sağlık sorunları nedeniyle oldukça fazla kilo almış ve tedavisinin bitmesinin ardından 96 kilodan 64 kiloya düşmüştür.

Bu dönemlerde modelliğe ilgi duymaya başlayan Yunus Emre modellik ajanslarına başvurmuş ve olumlu dönüş almıştır böylelikle podyumlarda boy göstermeye başlamıştır. Modellik yapmanın yanı sıra sporla da ilgilenen Yunus Emre, MMA (Mixed Martial Arts) dövüşlerine de katılmaktadır.

Katıldığı MMA dövüşünde 2019 yılında Türkiye 3.’sü ve İstanbul 2.’si olan Yunus Emre, aynı zamanda kick boks, güreş ve karateyi de içeren antrenmanlarla sporda oldukça aktif faaliyet göstermektedir.

Modellikle ilgilenen Yunus Emre aynı zamanda oyunculuk deneyimi de yaşamıştır. Oyunculukta ilerlemek isteyen Yunus Emre aynı zamanda bir dövüş kulübü sahibi olmayı hayal etmektedir.

Survivor Yunus Emre kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?             

Yunus Emre Özden 1993 İstanbul doğumludur 30 yaşındadır. Oyunculuk ve modellikle ilgilenen Yunus Emre aynı zamanda dövüş sporlarıyla ilgilenmektedir ve dövüş müsabakalarına çıkmaktadır.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.