Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor Yaman kimdir? Survivor Yaman kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Yeni formatı ve eski yarışmacılarıyla Survivor ekranlara bomba gibi bir dönüş yaptı. Bu sezon Allstar sezonu olarak duyurulduktan sonra izleyiciler hangi isimlerin yarışmaya katılacağını merak ederken Acun Ilıcalı bir sürpriz yaparak önceki sezondan iki yedek yarışmacıyı da 2024 kadrosuna dahil etti. Sms oylamasının olmayacağı tamamen oyundaki başarının ön planda olacağı 2024 sezonuna gelen yeni erkek yarışmacı Yaman Keleş oldu. Yarışmaya ilk kez dahil olduğu için izleyiciler Yaman Keleş hakkında merak ettiklerini araştırıyor. Peki, Survivor Yaman kimdir? Survivor Yaman kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İşte merak edilen sorunun cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2024 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2024 16:22
Kaynak: Hilal Baldemir
Survivor Yaman kimdir? Survivor Yaman kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Survivor’un 2024 sezonu yeniden Allstar olarak seyirci ile buluştu. Bu sezon eski sezondaki en güçlü isimlerden oluşurken geçmiş sezondan Acun Ilıcalı’nın söz verdiği iki yedek yarışmacıda kadroya dahil oldu. Biri kız biri erkek olan yedek yarışmacılardan Yaman Keleş hareketli ve konuşkan kişiliği ile dikkat çekiyor. Yeni bir yarışmacı olduğu için hakkında merak edilenler araştırılıyor. Peki, Survivor Yaman kimdir? Survivor Yaman kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İşte merak edilen bu soruların cevabı…

Survivor Yaman kimdir?

Survivor’a ilk kez katılan Yaman Keleş 1995 yılında İstanbul Arnavutköy’de dünyaya geldi. Çocuk yaştan itibaren sosyal olarak büyük sorunlar yaşadığını anlatan Yaman Keleş 3 yaşından itibaren başlayan kekemelik sorunu olduğundan 18 yıl boyunca sustuğunu, artık Survivor ile kendini ifade etmek istediğini söyledi.

Hakkında detaylı bilgi bulunmayan Yaman Keleş renkli ve hareketli kişiliği ile dikkat çekiyor. Daha yarışma başlamadan dikkatli üzerine çeken Keleş, Acun Ilıcalı'nın da sosyal medya hikayelerinde paylaştığı gönderisinde yazdığı dörtlüklerle izleyicide büyük sempati uyandırmıştı.

Keleş paylaşımında, "Biz buradan sağ salim adaya kendimizi atabilirsek, daha güçlü, daha özgüvenli olacağız. Survivor bu sene çok da Yaman olacak, görelim bakalım el mi yaman ben mi?" diyerek yarışmadaki iddiasını ortaya koymuştu.

Yaman Keleş’in babasıyla birlikte onun atölyesinde çalıştığı ve esnaflık yaptığı biliniyor.

Survivor Yaman kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?       

1995 doğumlu olan Yaman Keleş 28 yaşındadır ve İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Babasıyla birlikte esnaflık yapmaktadır.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.