Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor Turabi kimdir? Survivor Turabi kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Survivor 2024 Allstar büyük bir heyecan ve kaosla başlayarak ilk günden reyting rekorları kırdı. Yayınladığı her sezon izleyiciyi adeta ekrana kilitleyen programın en başarılı ve en hırslı yarışmacıları 2024 Allstar kadrosunda bir araya geldi. Katıldığı her sezona damga vuran ve iki kez yarışmanın birincisi olan Turabi Çamkıran bu sezonda bütün hırsıyla yarışmaya damga vurmaya başladı. Programın ilk bölümünde mavi takım yarışmacısı Poyraz ile kavga eden Turabi sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar Turabi Çamkıran hakkında merak ettiklerini araştırıyor. Peki, Survivor Turabi kimdir? Survivor Turabi kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2024 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2024 13:08
Kaynak: Hilal Baldemir
Survivor Turabi kimdir? Survivor Turabi kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Yıllardır ekranlarda olan ve her sezon izlenme rekorları kıran Survivor programı 2024 Allstar sezonu ile ekranlara bomba gibi dönüş yaptı. Geçen sezon sms oylamalarından dolayı haksızlık olduğunu söyleyen izleyiciler programa tepki göstermişti. Bu sezon ise farklı bir konsept ile yalnızca yarışma sonucuna göre eleme yapılacağı açıklandı. Daha çekişmeli ve daha adil bir sezon vaadiyle başlayan Survivor Allstar’ın sürpriz ismi ise iki sezonun şampiyonu Turabi oldu. Son ana kadar yarışmaya katılmayacağı düşünülen Turabi Çamkıran bir anda katılma kararı aldı. Önceki sezonlarda birçok kavga ve tartışmayla gündem olan Turabi bu sezona da oldukça hırslı başladı. Peki, Survivor Turabi kimdir? Survivor Turabi kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İşte bu soruların cevabı…

turabi kimdir

Survivor Turabi kimdir?

Turabi Çamkıran 3 Temmuz 1987 yılında Mersin’in Erdemli ilçesinde dünyaya geldi aslen Kahramanmaraş Afşinli olan Turabi lise eğitimini Mersin Toroslar Lisesi ve Gazi Lisesi’nde tamamlamıştır. Lise eğitimini Survivor yarışmasından sonra tamamlama fırsatı bulmuştur.

Sporcu kişiliğiyle dikkat çeken Turabi genç yaşlardan beri hem breakdance hem de muay thai dövüş sanatıyla ilgilendi. İlk olarak 2008 yılında “Benimle Dans Eder Misin” yarışmasıyla ekranlara çıkan Turabi daha sonra 2013 yılında Acun Ilıcalı’nın sunduğu ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler’in yer aldığı “Yetenek Sizsiniz Türkiye” isimli programa katıldı ve yarı finale kadar yükseldi.

2014 yılında ise yine Acun Ilıcalı’nın sunduğu fenomen yarışma Survivor’a gönüllü olarak katılan Turabi burada hırsı, hızı, gücü ve agresifliği ile bütün Türkiye tarafından tanındı. 2014 sezonunda final koltuğuna oturan Turabi rakibinden daha fazla sms alarak yarışmanın birincisi oldu. Ardından 2015 yılında yayınlanan Survivor Allstar sezonuna katılan Turabi aynı hızı ve gücü bu sezonda da göstererek rakiplerini geride bırakıp Survivor Allstar şampiyonu oldu.

Bu yarışmanın ardından birçok film ve dizi projesinde yer aldı ve hatta Sağlık Bakanlığı tarafından çocuklara süt içme alışkanlığı kazandırmak için hazırlanan bir kamu spotunda yer aldı. 2018 yılında Turabi yeniden Survivor katıldı ve 3. kez katıldığı Survivor’da yaşadığı ciddi sakatlık nedeniyle 5. olarak elendi.

Turabi Çamkıran 2019 yılında ABD'de yayımlanan The Challenge: War of the Worlds adlı yarışmaya katıldı ve şampiyon oldu. Bu yarışmadan büyük miktarda para kazanan Turabi daha sonra yarışmanın 34.sezonu olan The Challenge: War of the Worlds 2'ye katıldı, fakat henüz yarışmanın 10. bölümünde diskalifiye oldu.

Survivor Turabi kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

34 yaşında olan Turabi Çamkıran Mersin Erdemli’de doğmuştur fakat aslen Kahramanmaraş Afşinlidir. Hayatı boyunca dövüş sporlarıyla ilgilenen Turabi kafes dövüşleriyle bilinmektedir. Aynı zamanda Muay Thai sporuyla ilgilenmektedir.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.