Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor Seda Ocak kimdir? Survivor Seda Ocak kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Survivor 2024 Allstar kadrosunda yer alan en iddialı ve başarılı kadın yarışmacılardan biri olan Seda Ocak katıldığı 2022 sezonunda beklenmedik bir anda elendikten sonra 2024 sezonunda yeniden kadroya dahil oldu. Sezonun başlamasıyla birlikte en hızlı kadınlardan biri olmayı başaran Seda Ocak 2024 sezonuna damga vuracak isimlerden biri olacağını ilk haftadan gösterdi. Peki, Survivor Seda Ocak kimdir? Survivor Seda Ocak kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2024 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2024 13:44
Kaynak: Hilal Baldemir
Survivor Seda Ocak kimdir? Survivor Seda Ocak kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Geçtiğimiz sezonlarda en hızlı kadın yarışmacılardan olan Seda Ocak son olarak 2022 Allstar sezonunda rakip takımdaki kız kardeşi Sema Aydemir ile yaşadığı tartışmalarla sosyal medyada gündem olmuştu. Seda Ocak 2022 sezonunda erken bir veda yaşadıktan sonra 2024 sezonuna daha iddialı bir dönüş yaptı. Kendi takımındaki en hızlı kadınlardan biri olan Seda Ocak rakiplerini zorlamaya başladı. Peki, Survivor Seda Ocak kimdir? Survivor Seda Ocak kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İşte merak edilen soruların cevabı…

Survivor Seda Ocak kimdir?

17 Ağustos 1985 yılında Bursa’da dünyaya gelen Seda Ocak tıpkı kız kardeşi Sema gibi çocuk yaştan itibaren sporla iç içe olmuştur. İlk olarak kız kardeşi Sema ile birlikte 100 m engelli koşusuyla atletizm hayatına başlayan Seda Ocak bu alanda ciddi başarılar elde etmiştir. Üniversite eğitiminde Anaokulu Öğretmenliği ve Spor Bilimleri Bölümü olmak üzere iki farklı bölümde eğitim almıştır. Profesyonel kariyerinde 2003 yılında Balkan şampiyonu unvanını kazanarak önemli bir başarı elde etmiştir.

Erken yaşta evlenen Seda Ocak kısa sürede çocuk sahibi olduğu için profesyonel spor hayatını bırakmak zorunda kalmıştır. Fakat sporculuğu bıraktıktan sonra da spor antrenörlüğü yapmaya devam etmiştir. İlk olarak 2014 senesinde TV8 ekranlarında yayınlanan Ninja Warrior Türkiye isimli yarışmaya katılmış fakat ilk turda elenmiştir.

İlk olarak 2019 yılında Survivor yarışmasın katılan Seda Ocak üstün bir performans göstermiş ve o sezon final koltuğuna oturmuştur fakat sms oylamasında rakibinin gerisinde kalmış ve ikinci olmuştur. Daha sonra 2022 Allstar sezonuna katılmıştır fakat beklenenden erken bir veda yaşamıştır.

Survivor Seda Ocak kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

17 Ağustos 1985 yılında doğan Seda Ocak 38 yaşındadır ve Bursalıdır. Eski milli sporcu olan Seda Ocak aktif olarak spor antrenörlüğü yapmaktadır. Evli ve bir erkek çocuk annesidir.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.