Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor Sahra Işık kimdir? Survivor Sahra Işık kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Survivor 2024 Allstar sezonuyla ekranlara gelmeye başladı. İzleyicinin büyük bir heyecanla beklediği Survivor Allstar sezonu birbirinden hırslı ve başarılı yarışmacısıyla izleyiciyi ekranlara kilitliyor. Yarışmanın en eski isimlerinden biri olan Sahra Işık’ta ilk sezonunda kavga ettiği takım arkadaşı Berna ile birlikte bu yılın kadınlar kadrosunda yer alıyor. Peki, Survivor Sahra Işık kimdir? Survivor Sahra Işık kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2024 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2024 15:20
Kaynak: Hilal Baldemir
Survivor Sahra Işık kimdir? Survivor Sahra Işık kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Sahra Işık ilk olarak Survivor 2014 sezonunda yarışmış başarılı kadın yarışmacılar arasındadır. İlk sezonunda takım arkadaşı Berna ile yaşadığı kavganın ardından Berna’nın yarışmadan diskalifiye edilmesiyle tanınan Sahra Işık daha sonra 2018 Allstar sezonuna katıldı. Voleybolcu olduğu bilinen Sahra Işık hakkında merak edilenler araştırılıyor. Peki, Survivor Sahra Işık kimdir? Survivor Sahra Işık kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İşte bu soruların cevabı…

Survivor Sahra Işık kimdir?

1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Sahra Işık hem voleybolcu olmasıyla hem de modellik yapmasıyla tanınmaktadır. 2013 yılında düzenlenen Best Of Model yarışmasında 3. Olan Sahra Işık daha sonra Malezya’da düzenlenen güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil etti.

Fenerbahçe’de voleybol oynayan Sahra Işık daha sonra voleybolu bırakıp modelliğe ağırlık vermiştir. İlk olarak 2014 yılında Survivor macerası başlayan Sahra Işık daha sonra 4 yıl aranın ardından 2018 Allstar sezonuna katılmıştır.

2019 yılında iş insanı İdris Aybirdi ile evlenen Sahra Işık 2022 yılında ani bir şekilde boşanmıştı. Medyada yer alan bilgilere göre, evlilik yıldönümlerini kutlamak için yemeğe çıktı. İdris Aybirdi eşi Sahra Işık ile romantik dakikalar yaşamayı beklerken yemeğin ortasında eşine boşanma davası açtığını söylemesi üzerine ayrıldıklarını açıklamıştı.

Survivor Sahra Işık kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?  

Sahra Işık 1991 yılında İstanbul’da doğmuştur ve 33 yaşındadır. Voleybolcu olan Sahra Işık aynı zamanda modellik yapmaktadır. 2029 yılında evlenmiş ve 2022 yılında boşanmıştır.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.