Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor Özgür Tetik kimdir? Survivor Özgür Tetik kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Geçtiğimiz sezon Survivor’un final koltuğuna oturan yarışmacısı Özgür Tetik şampiyonluk iddiasını sürdürerek 2024 Allstar kadrosuna dahil olarak yeniden yarışmaya geldi. Diğer yarışmacılardan daha büyük olmasına rağmen parkurlardaki performansı üst düzey olan Özgür Tetik 2023 sezonunun en çok dikkat çeken ismi olmuştu. Şampiyonluğa bir adım kalmışken sms oylamasında rakibi Nefise’nin gerisinde kalan Özgür Tetik ikinci olmuştu. Tetik bu sezonun en iddialı isimleri arasında yer alıyor. Peki, Survivor Özgür Tetik kimdir? Survivor Özgür Tetik kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2024 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2024 14:33
Kaynak: Hilal Baldemir
Survivor Özgür Tetik kimdir? Survivor Özgür Tetik kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Survivor’un geçtiğimiz sezon şampiyon adaylarından olan Özgür Tetik 2024 Allstar sezonuna da damga vuracak isimler arasında. Yaşının diğer yarışmacılardan büyük olması göz önüne alındığında hız ve güç olarak üstün bir performans gösteren Özgür Tetik geçen sezon en çok konuşulan isimlerden biri olmuştu. Bu sezon yeniden yarışmaya katılan Özgür Tetik hakkında merak edilenler araştırılıyor. Peki, Survivor Özgür Tetik kimdir? Survivor Özgür Tetik kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İşte merak edilen soruların cevabı…

Survivor Özgür Tetik kimdir?

Özgür Tetik 1975 yılında Yalova’da doğru ve ortaokul yıllarından itibaren basketbola merak sardı. Uzun yıllar basketbol sevgisi devam eden Özgür Tetik uzun süre amatör liglerde de oynadı. 1993 yılında kuvvet antrenörlüğü eğitimine başladı.

Özgür Tetik hem sporcu olarak hem de kuvvet antrenörü olarak uzun yıllar faaliyet gösterdi. Bunun ardından 2002 senesinde ise triathlon ile tanıştı ve olimpik triathlon branşında 2 sene yarıştı. 2 senenin ardından koşu yarışlarına katılarak bu alanda ilerledi yarı maraton ve maraton branşlarında performans gösterdi.

Özgür Tetik 2008 yılından sonra sadece koşu ve kuvvet antrenörlüğünde uzmanlaştı ve bu alanda ilerledi. Özgür Tetik bu alanda uzmanlaştıktan sonra 2010 yılında ultra maratonlarda yarışmaya başladı. Son 5 sene içinde 50 km – 100 km ve 250 km’lik etaplarda defalarca yarıştı ve artık sadece ultra maraton yarışçısı olarak sporculuk yaşamını devam ettiriyor.

Survivor Özgür Tetik kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

1975 yılında doğan Özgür Tetik 48 yaşındadır ve Yalovalıdır. Birçok spor dalında performans göstermiş ve yarışlara katılmıştır. Aktif olarak ultra maraton yarışçısı olarak hayatına devam etmektedir. Özgür Tetik, 1995 yılında Tuğba Tetik ile evlendi.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.