Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor Ogeday Girişken kimdir? Survivor Ogeday Girişken kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Survivor yarışmasının eski şampiyonlarından Ogeday Girişken bu yıl üçüncü kez Survivor’a gelerek şampiyonluk hedefine ulaşmak için mücadele veriyor. Daha önce yarıştığı ve şampiyon olduğu sezon olan 2017 sezonunda Adem Kılıççı ile final koltuğuna oturmuştu. Ogeday Girişken 2022 yılında katıldığı Allstar sezonunda erken bir veda yaşamıştı. 2024 Allstar sezonuna çok iyi hazırlanarak gelen Girişken’in hedefi şampiyonluk. Peki, Survivor Ogeday Girişken kimdir? Survivor Ogeday Girişken kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2024 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2024 14:19
Kaynak: Hilal Baldemir
Survivor Ogeday Girişken kimdir? Survivor Ogeday Girişken kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Survivor 2024 Allstar sezonu büyük bir hızla ve heyecanla başladı. Bu sezon geçmiş sezon şampiyonları ve en başarılı yarışmacıları birbirleri ile mücadele edecek. Birçok başarılı ve hırslı ismin yer aldığı kadroda dikkat çeken isimlerden biri de eski şampiyon Ogeday Girişken. 2017 sezonunda şampiyonluk kupasını kaldıran Ogeday Girişken 2022 sezonunda da erken bir veda yaşadı. Bu sezonun en dikkat çeken isimlerinden biri olan Ogeday Girişken hakkında merak edilenler araştırılıyor. Peki, Survivor Ogeday Girişken kimdir? Survivor Ogeday Girişken kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İşte merak edilen soruların cevabı…

Survivor Ogeday Girişken kimdir?

27 Nisan 1992 yılında Adana’da dünyaya gelen Ogeday Girişken uzun yıllar Adana’da yaşadıktan sonra üniversite için İstanbul’a gitti. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nü kazanan Girişken lisans eğitimin burada tamamladı. Genç yaştan itibaren sporla iç içe olan Ogeday Girişken kürek sporuyla yakından ilgilendi.

Fenerbahçe‘de lisanslı bir sporcu olarak on yıl kadar kürek takımında yer aldı. bu alanda Türkiye’yi birçok organizasyonda temsil etti. Litvanya'da düzenlenen dünya çapında U-23 Kürek Şampiyonası'na Türkiye’den katılan Ogeday Girişken yarışmayı 8. olarak tamamladı.

2017 yılında Survivor’a katılarak hem karakteriyle hem de parkurlardaki başarısıyla seyirci tarafından büyük beğeni kazanan Girişken o sezonun şampiyonu olmuştur. Ogeday Girişken, 2018 yılında Türkiye’de adını duyurduktan sonra Bir Litre Gözyaşı dizisinde "Teoman" karakteriyle oyunculuk kariyerine ilk adımı atmıştır. Bunun ardından, 2019 yılında ise Savaşçı dizisinde "Astsubay Çavuş Demir Döğer" karakterini canlandırmıştır.

 2022'de de Survivor 2022: All Star yarışmasının kadrosuna dahil olmuş ve üstün bir performans sergilemiştir fakat yarıştığı güçlü rakiplerinin etkisiyle beklenenden erken veda etmiştir. Bunun ardından ise Girişken, Alparslan Büyük Selçuklu kadrosunda yer almıştır.

Survivor Ogeday Girişken kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?    

Ogeday Girişken 27 nisan 1992 Adana doğumludur. 31 yaşında olan Girişken’in asıl mesleği Beden Eğitimi Öğretmenliği olsa da kürek sporuyla ilgilenmektedir ve aynı zamanda oyunculuk yapmaktadır. Reklamlarda da rol almaktadır.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.