Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor Nefise Karatay kimdir? Survivor Nefise Karatay kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Survivor 2023 sezonu şampiyonu ve aynı zamanda Survivor tarihinin 3. kadın şampiyonu olan Nefise Karatay şampiyonluğunun hemen ardından 2024 Allstar kadrosuna da dahil olarak bu kez de Allstar şampiyonluğu için yarımaya karar verdi. Survivor’un en genç şampiyonlarından biri olan Nefise Karatay gelmiş geçmiş en hızlı kadın yarışmacılardan biri olarak dikkat çekiyor. Peki, Survivor Nefise Karatay kimdir? Survivor Nefise Karatay kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İşte merak edilen bu soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2024 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2024 12:13
Kaynak: Hilal Baldemir
Survivor Nefise Karatay kimdir? Survivor Nefise Karatay kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Survivor 2024 kadrosu yarışmacıları hakkında merak edilenler arama motorlarında araştırılıyor. Geçen sezonun şampiyonu olan Nefise Karatay bu sezonda en dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Nefise Karatay henüz geçen sezonun üzerinden 6 ay geçmesine rağmen yeniden Survivor’a gelerek iddiasını bir kez daha ortaya koydu. Peki, Survivor Nefise Karatay kimdir? Survivor Nefise Karatay kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İşte merak edilen soruların cevabı…

Survivor Nefise Karatay kimdir?

Nefise Karatay, 25 Şubat 2000 tarihinde Balıkesir’de dünyaya geldi. Henüz 5 yaşındayken annesinin teşvik etmesiyle spor hayatına adım atan Nefise Karatay uzun atlama ve engelli atlama alanlarında eğitim almaya başladı fakat daha sonra engelli atlamayı daha çok sevdiğini fark ederek bu alanda yoğunlaşmaya karar verdi.

Profesyonel spor kariyeri için İstanbul'a taşınan Nefise, burada birçok yarışmada elde ettiği başarıların ardından ailesi ile birlikte İzmir'e yerleşti. Nefise Karatay, spor kariyerine ilk olarak Fenerbahçe Spor Kulübü’nde başladı. Yıllardır milli atlet olarak sporculuk hayatına devam eden Nefise Karatay 2023 yılında Survivor’a katılmaya karar verdi.

2023 sezonunun en hızlı kadın yarışmacısı ve hatta birçok erkek yarışmacıdan da daha hızlı olan Nefise Karatay üstün performansı ile finale adını yazdırmayı başardı. Final koltuğuna rakibi Özgür Tetik ile oturan Nefise Karatay, Survivor’ın 3. kadın şampiyonu olmayı başardı.

Survivor Nefise Karatay kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?        

Nefise Karatay, 25 Şubat 2000 tarihinde Balıkesir’de dünyaya gelmiştir. Engelli atlama branşında milli atlet olarak spor hayatına devam etmektedir.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.