Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor Gizem Memiç kimdir? Survivor Gizem Memiç kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Survivor Allstar 2024 sezonu merakla beklenirken ekranlara bomba gibi bir dönüş yaptı. Eski ve başarılı yarışmacıların katıldığı sezonda dikkat çeken isimlerden biri de Gizem Memiç oldu. Gizem Memiç katıldığı son Allstar sezonunda oldukça başarılı bir performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekmişti. Sporculuk geçmişinden dolayı oldukça hızlı olan Memiç yarışmada rakiplerinin önüne geçme konusunda başarılıydı. Survivor Allstar 2024 sezonuna katılan Gizem Memiç hakkında merak edilenler araştırılıyor. Peki, Survivor Gizem Memiç kimdir? Survivor Gizem Memiç kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İşte bu soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2024 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2024 16:00
Kaynak: Hilal Baldemir
Survivor Gizem Memiç kimdir? Survivor Gizem Memiç kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Gizem Memiç Survivor ile adını duyurmuş ve iyimser kişiliğiyle izleyici tarafından oldukça sevilmiştir. Katıldığı her sezonda başarılı bir performans gösteren Gizem Memiç 2024 sezonunda daha hızlı ve daha güçlü bir şekilde yarışmaya iyi bir başlangıç yaptı. İzleyiciler Gizem Memiç’in özel hayatını ve hakkında birçok şeyi merak ediyor. Peki, Survivor Gizem Memiç kimdir? Survivor Gizem Memiç kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İşte merak edilen soruların cevabı…

Survivor Gizem Memiç kimdir?

Gizem Memiç 16 Mayıs 1990 yılında Ankara’da doğmuştur. Çocuk yaştan itibaren uzun boyu ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken Memiç, 1 Nisan 2010 tarihinde katıldığı Miss Turkey yarışmasında birinci olarak güzellik kraliçesi unvanı almıştır. 1.78 boyunda olan Gizem Memiç boğa burcudur.

Memiç Türkiye’de birinci olduktan sonra Türkiye'yi hem Miss World Dünya Güzellik Yarışması'nda hem de Miss Universe Kâinat Güzellik Yarışması'nda temsil etmiştir. Üniversite eğitimini Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümünde tamamlamıştır.

Gizem Memiç ilk olarak 2016 Survivor’a katılmıştır ve yarışmadan 10. olarak ayrılmıştır. Daha sonra 2022 yılında Survivor Allstar’a katılmış ve oldukça başarılı bir performans sergilemiştir. Bu sezonda da yarışmanın 16. haftasında adaya veda etmiştir.

Gizem Memiç uzun zamandır hayatında olan Burak Mert ile 2018 yılında evlendi. Fakat 2022 yılında yarışmadan döndükten sonra düğün fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırmasının ardından 'boşandı' iddiaları gündeme gelse de konuya ilişkin bir açıklama yapmadı.

Survivor Gizem Memiç kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?          

16 Mayıs 1990 doğumlu olan Gizem Memiç 33 yaşındadır ve Ankaralıdır. Memiç İç Mimar olsa da hayatını modellik ve spor eğitmenliği yaparak geçirmektedir.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.