Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor Furkan Kızılay kimdir? Survivor Furkan Kızılay kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Çocuk yaştan itibaren ekranlarda görmeye alışkın olduğumuz oyuncu Furkan Kızılay bu sezon Survivor Allstar’da yeniden yarışmacı olarak ekranlara çıktı. Yarışmaya daha önce iki kez daha katılan Kızılay başarılı bir performans sergilese de istediği seviyeye ulaşamadan yarışmadan elendi. Bu sezon ise oldukça iddialı bir dönüş yaptığını söyleyen Furkan Kızılay performansını daha üst seviyelere çıkaracağını söylüyor. Programın başlamasının hemen ardından izleyiciler Furkan Kızılay hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki, Survivor Furkan Kızılay kimdir? Survivor Furkan Kızılay kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2024 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2024 14:25
Kaynak: Hilal Baldemir
Survivor Furkan Kızılay kimdir? Survivor Furkan Kızılay kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Çocuklar Duymasın’daki Havuç karakteriyle akıllara kazınan Furkan Kızılay bu sezon Survivor yarışmasının iddialı isimleri arasında yer alıyor. Hem oyunculuk hem de şarkıcılık kariyerinde çeşitli başarılara imza atan ve yıllardır ekranlarda olan Furkan Kızılay bu yıl üçüncü kez Survivor’a katıldı. Önceki sezonunda yaralandığı için yarışmayı bırakmak zorunda kalan Furkan Kızılay bu sezona oldukça iddialı bir şekilde hazırlanarak geldi. Peki, Survivor Furkan Kızılay kimdir? Survivor Furkan Kızılay kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İşte bu soruların cevabı…

furkan kızılay kimdir

Survivor Furkan Kızılay kimdir?

Furkan Kızılay 30 Kasım 1990 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. 9 yaşındayken "5 maymun Çetesi" dizisiyle ilk kez oyunculuk deneyimine adım atmıştır. 2002 yılında henüz 12 yaşındayken Çocuklar Duymasın isimli dizi ile oyunculuk kariyerinin en önemli projesine başlamıştır. 2005 yılında dizinin sona ermesinin ardından ilk olarak 2009 yılında “Aşksın Sen” isimli şarkı ile müzik kariyerine başlamıştır.

Daha sonra 2010 yılında yeniden Çocuklar Duymasın ile oyunculuğa devam eden Furkan Kızılay 2014 yılına kadar bu dizide rol almaya devam etmiştir. 2010 ve 2014 yılları arasında 4 şarkı daha çıkararak müzik yapmaya da devam etmiştir.

İlk olarak 2017 yılında Survivor yarışmasında ünlüler takımında yarışmıştır. Survivor’un ardından "Aslan Ailem" isimli dizide rol alarak oyunculuk kariyerine devam etmiştir. Bunların yanı sıra Kızılay, tenis, yüzme ve kayak alanlarında profesyonel olarak sporculuk yapmıştır.

Kadir Has Üniversitesi Enformasyon Teknolojileri Bölümü’nden mezun olan Kızılay aynı zamanda fitness antrenörlüğü de yapmaktadır. Furkan Kızılay 2022 yılında ise Survivor Allstar yarışmasına katılmış ve beklediğinden erken bir şekilde sakatlandığı için yarışmaya veda etmiştir.

Survivor Furkan Kızılay kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?         

Furkan Kızılay 30 Kasım 1990 tarihinde doğmuş ve 33 yaşındadır. İstanbul’da doğan oyuncu oyunculuk kariyerinin yanı sıra şarkıcılık yapmaktadır ve aynı zamanda spor antrenörlüğü de yapmaktadır.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.