Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor Doğukan Manço kimdir? Survivor Doğukan Manço kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Survivor Allstar 2024 sezonunda yaptığı sert eleştirilerle sosyal medyada gündem olan Doğukan Manço hakkında merak edilenler araştırılıyor. Aslında küçük yaştan itibaren bütün Türkiye tarafından tanınan Doğukan Manço’nun özel hayatıyla ilgili bilinmeyenler merak ediliyor. Yarışmanın son bölümünde rakip takımdaki Hakan Hatipoğlu için kullandığı cümleler sosyal medyada adeta viral olan Doğukan Manço arama motorlarında en çok aranan isimlerden oldu. Peki, Survivor Doğukan Manço kimdir? Survivor Doğukan Manço kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2024 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2024 17:42
Kaynak: Hilal Baldemir
Survivor Doğukan Manço kimdir? Survivor Doğukan Manço kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Survivor 2024 sezonu ile ekranlara bomba gibi bir dönüş yaptı. Birbirinden başarılı ve keskin karakterli yarışmacısıyla Allstar sezonu ilk bölümüyle reyting rekorları kırdı. Yarışmada iddialı olan isimlerden biri de hem hızıyla hem de zekasıyla adından sıkça söz ettiren Doğukan Manço oldu. Son bölümde rakiplerinden biri için sarf ettiği sözler sosyal medyada gündem olunca Doğukan Manço hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı. Peki, Survivor Doğukan Manço kimdir? Survivor Doğukan Manço kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İşte bu soruların cevabı…

Survivor Doğukan Manço kimdir?

Türkiye’nin en sevilen en saygı duyulan ve yıllar geçmesine rağmen hala sevgi ve özlemle anılan şarkıcısı Barış Manço’nun büyük oğlu olan Doğukan Manço 1981 yılında Belçika'nın Liege kentinde dünyaya gelmiştir. Barış Manço ve Lale Manço’nun ilk çocuğu olan Doğukan henüz çocuk yaşlardayken piyano ve gitar eğitimleri almıştır.

Lise eğitimine Galatasaray Lisesi'nde başlayan Doğukan Manço derslerinden dolayı okulunun son dönemini Bahariye Lisesi'nde tamamlamak zorunda kaldı. 1997 senesinde ise babasının yönlendirmesi ile Marmara Radyo Televizyon Gazetecilik Anadolu Teknik Lisesi'ne geçiş yaptı.

1999'da babasının ani ölümünden sonra lisans eğitimi için ABD'nin Florida eyaletine gitmiş ve öğrenimine ABD'de devam etmiştir. Burada Şehir ve Bölge Planlama alanında lisans öğretimi görmüştür. Doğukan Manço’nun çocukluğunda itibaren aşırı ilgi duyarak almaya başladığı motor spor eğitimleri onun bugün profesyonel drift pilotu olmasında büyük etki sağladı.

Doğukan Manço ABD'de yaşadığı dönemde Türkçe yayın yapan Florida Türk Radyosu'nda "Biçilmiş Kaftan" isimli bir program yapmıştır. 2008'de ise Türkiye'ye dönmüştür. Türkiye'ye döndükten sonra ise Radyo Klas'ta "Biçilmiş Kaftan" isimli programı yapmaya devam etmiştir.

Babasının ölümünün ardından medyadan tamamen uzaklaşan Manço ilk defa 8 Şubat 2009'da babası anısına düzenlediği bir anma etkinliği esnasında Beyoğlu'nda bir mekanda ilk kez kalabalık önüne çıkıp canlı DJ performansını sergiledi. Bu performansın ardından 2011 yılından itibaren profesyonel olarak DJ'lik yapmaya başladı.

Tarihler 2012 yılını gösterdiğinde Doğukan Manço “Manço Prodüksiyon” isimli bir yapım şirketi kurdu. Aynı zamanda müzikle de uğraşan Doğukan Manço, ikinci teklisinde 1990'lı yılların popüler şarkılarından bir olan Sakin Ol parçasını, şarkıcı Tuğba Yurt ile yeniden yorumladı. Sakin Ol şarkısı 2014 yılının en çok dinlenen parçalarından biri oldu.

Doğukan Manço ilk kez 2013 yılında Survivor yarışmasına Ünlüler takımından katıldı ve yarışmanın finaline kadar giderek finalde Hilmicem İntepe ile karşı karşıya kaldı ve ikinci oldu. Daha sonra 2015 yılında Survivor Allstar kadrosuna dahil oldu ve yarışmada 4 ay kaldıktan sonra elendi.

Survivor Doğukan Manço kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?    

Doğukan Manço 1981 yılında Belçika'nın Liege kentinde dünyaya gelmiştir ve 42 yaşındadır. Kariyerine birçok alanda yön veren Manço DJ’lik, şarkıcılık ve prodüktörlük işlerinin yanı sıra bir de profesyonel drift pilotu olarak yarışlara çıkmaktadır.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.