Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor Bozok Gören kimdir? Survivor Bozok Gören kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Katıldığı Survivor yarışmasıyla tanınan ve renkli agresif kişiliği ile izleyici tarafından sevilen Bozok Gören Survivor 2024 Allstar sezonuyla yeniden ekranlara geldi. Survivor’da gösterdiği sert ve güçlü mizacıyla izleyici tarafından büyük beğeni kazanan Bozok Gören yaşına rağmen oldukça başarılı bir performans sergilediği Survivor ile yeniden izleyicinin karşısına çıktı. Survivor hayatının yanı sıra özel hayatıyla ve güçlü baba figürüyle de oldukça dikkat çeken Bozok Gören yurtdışında sakin ve huzurlu bir hayat yaşamaktadır. Yeniden Survivor’a katılan Bozok ile ilgili merak edilenler araştırılıyor. Peki, Survivor Bozok Gören kimdir? Survivor Bozok Gören kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2024 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2024 15:36
Kaynak: Hilal Baldemir
Survivor Bozok Gören kimdir? Survivor Bozok Gören kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Survivor Allstar 2024 sezonu bu hafta başında ekranlara bomba gibi bir dönüş yaptı. Birbirinden hırslı ve başarılı ismin bir arada yer aldığı Survivor Allstar adeta yıldızlar geçidi oldu. İlk bölümden itibaren tartışma ve sataşmaların sahne olduğu Survivor’da oldukça iddialı eski yarışmacılar yer alıyor. Yarışmacılar arasında en dikkat çekenlerden biri de 2013 sezonuna katılan Bozok Gören. Hem sert hem de eğlenceli mizacıyla dikkat çeken Bozok Gören bu sezonda favori isimler arasında gösteriliyor. Peki Survivor Bozok Gören kimdir? Survivor Bozok Gören kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İşte merak edilen soruların cevabı…

bozok gören kimdir

Survivor Bozok Gören kimdir?

Survivor’un sevilen isimlerinden olan Bozok Gören 5 Ocak 1974 İstanbul doğumludur fakat aslen Ankaralıdır. Eğitimin hayatını Ankara, İstanbul ev Amerika arasında geçiren Bozok Gören hayatının uzun yıllarını Amerika’da geçirmiştir. 2000 yılında mankenlik kariyerine başlayan Bozok Gören Neşe Erberk ajansına bağlı olarak mankenlik yapmaya başlamıştır.

Denizi ve yüzmeyi seven Bozok Gören su altı teknolojisi eğitimi almış ve profesyonel bir dalgıçtır. Modellikte oldukça başarılı bir kariyer geçirdikten sonra Amerika'da uzun yıllar restoran ve bar işletmeciliği yaparak ardından kendi markasını oluşturmuş ve kendi restoranını açmıştır. Survivor’dan sonra Hawaii’ye yerleşen Bozok Gören orada eşi ve kızıyla sakin ve huzurlu bir hayat sürmektedir.

Survivor’a katılmadan kısa bir süre önce 2012 yılında Amerikalı Amy Martilotto ile evlenen ve Gemma Ocean adında bir kızı olan Bozok Gören, Hawaii’deki renkli ve eğlenceli hayatıyla sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine sahip.

Survivor Bozok Gören kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?           

 1974 doğumlu olan Bozok Gören 50 yaşındadır ve İstanbul doğumludur. Aslen Ankaralı olan Bozok Gören uzun yıllar Amerika’da yaşamış ve restoran işletmeciliği yapmıştır. Bu alanda uzun yıllar çalıştıktan sonra kendi markasını kurmuş ve restoran açmıştır.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.