Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor Berna Canbeldek kimdir? Survivor Berna Canbeldek kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Acun Ilıcalı’nın reyting rekortmeni yarışması Survivor 2024 Allstar sezonu ile ekranlara muhteşem bir dönüş yaptı. Fenomen yarışma eski ve başarılı birçok yarışmacısı ile Allstar olarak yayına başladı. İlk bölümünden itibaren tartışma ve kaosun hakim olduğu yarışmada reytingler zirve yaptı. Yarışmacının başlamasının hemen ardından merak edilen yarışmacılar araştırılmaya başlandı. En çok merak edilen yarışmacılar arasında Berna Canbeldek bulunuyor. Peki, Survivor Berna Canbeldek kimdir? Survivor Berna Canbeldek kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2024 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2024 14:11
Kaynak: Hilal Baldemir
Survivor Berna Canbeldek kimdir? Survivor Berna Canbeldek kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Survivor’a ilk olarak 2014 sezonunda katılan ve takım arkadaşı sahra ile yaşadığı tartışmada şiddet uygulayan taraf olduğu için yarışmadan diskalifiye edilen Berna Canbeldek daha sonra 2018 Allstar sezonuna katılmıştı. Yaşadığı sakatlıktan sonra bu sezona da veda etmek isteyen Canbeldek 2024 sezonuna iddialı bir şekilde geri döndü. Peki, Survivor Berna Canbeldek kimdir? Survivor Berna Canbeldek kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İşte merak edilen bu soruların cevabı…

Survivor Berna Canbeldek kimdir?

Bu sezonun en iddialı ve hırslı isimlerinden biri olan Berna Canbeldek 1990 yılında Almanya Berlin’de dünyaya gelmiştir. Canbeldek, State School of Ballet and Acrobatics Berlin ve Transform Acting School Berlin`de eğitimini tamamlamıştır. Spor alanında çeşitli dallarda eğitim alan Berna Canbeldek’in çalıştığı alanlar arasında dans, akrobasi, şarkı söylemek, piyano, at binme ve inline skates gibi alanlar bulunmaktadır.

Ekranlara ilk olarak 2012 yılında Yetenek Sizsiniz Türkiye’ye katılarak çıkmıştır. Berna Canbeldek ilk olarak Survivor 2014 sezonuna katılmış ve adını burada duyurmuştur. Fakat yarışma esnasında takım arkadaşıyla yaşadığı tartışma sonucu kendine hakim olamayarak temasta bulundu ve yarışma kurallarını çiğnediği için diskalifiye edildi.

Survivor Berna Canbeldek kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?   

Aslen Bursalı olan Berna Canbeldek Berlin’de doğmuştur. 1990 doğumludur 33 yaşındadır. Spor dalında birçok alanda aktif olarak faaliyet gösteren Canbeldek asıl olarak dansçıdır.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.