Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor Begüm Yücetan kimdir? Survivor Begüm Yücetan kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Bu sezon Survivor Allstar kadrosunda yer alan kadın yarışmacılardan biri olan Ece Begüm Yücetan ile ilgili merak edilenler arama motorlarında aranıyor. İzleyiciler Ece Begüm Yücetan ile ilgili merak ettiklerini araştırıyor. daha önce iki kez Survivor’da yarışan Yücetan güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Peki, Survivor Begüm Yücetan kimdir? Survivor Begüm Yücetan kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2024 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2024 12:48
Kaynak: Hilal Baldemir
Survivor Begüm Yücetan kimdir? Survivor Begüm Yücetan kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Survivor Allstar 2024 sezonu büyük bir heyecan ve gerilimle başladı henüz 2. haftasında olan yarışmada birçok tartışma ve kavga gerçekleşti. Heyecanın ve gerilimin bir an olsun eksilmediği Survivor Allstar sezonunda birçok başarılı ve hırslı yarışmacı bulunuyor. Bu yarışmacılardan biri de daha önce iki kez Survivor’a katılmış olan Ece Begüm Yücetan. Peki, Survivor Begüm Yücetan kimdir? Survivor Begüm Yücetan kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İşte merak edilen soruların cevabı…

Survivor Begüm Yücetan kimdir?

27 Ağustos 1987 yılında İzmir’de doğan Ece Begüm Yücetan üniversiteyi tamamlayana kadar İzmir’de yaşamıştır. İlkokulu eğitimini Özel Türk kolejinde okuduktan sonra liseyi Karşıyaka Lisesi'nde tamamladı. Ardından İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde Türkçe İngilizce Mütercim Tercümanlık bölümünü kazanan Yücetan, ikinci sınıftan sonra okulu bırakmak zorunda kalmış.

Bu aranın ardından Açık Öğretim Fakültesi'nde Medya İletişimi bölümünü tamamlayan Begüm Yücetan, modelliğe ilgi duymaya başlamış. 2009 yılında katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında finalist olan Ece Begüm Yücetan daha sonra yine 2009 yılında Kıbrıs'ta yapılan Barış Güzeli Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etti ve ikinci oldu.

İlk olarak 2012 yılında Survivor’a katılan Ece Begüm Yücetan yarışmacının 100. gününde adaya veda etmiştir. Daha sonra 2015 yılında Allstar sezonuna katılan Ece Begüm Yücetan bu sezonda oldukça başarılı bir performans sergileyerek dördüncü olmuştur.

Survivor Begüm Yücetan kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?      

27 Ağustos 1987 doğumlu olan Ece Begüm Yücetan 36 yaşındadır ve İzmirlidir. Asıl mesleği modellik olan Yücetan fotoğraf ve katalog çekimleri de yapmaktadır.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.