Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kimdir? Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Survivor macerası sayesinde oldukça sevilen ve büyük bir hayran kitlesi oluşan Aleyna Kalaycıoğlu 2024 Allstar sezonuna gelerek sevenlerini mutlu etti. Survivor’un ardından sesinin güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Aleyna Kalaycıoğlu müziğe yönelerek ilk şarkısını çıkardı ve oldukça fazla dinlendi. Survivor’da yaşadığı polemiklerle uzun süre konuşulan Kalaycıoğlu yarışmanın ardında da yaptığı açıklamalarla gündemde kalmaya devam etti. 2024 sezonuna katılan Aleyna Kalaycıoğlu hakkında merak edilenler araştırılıyor. Peki, Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kimdir? Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İşte bu soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2024 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2024 14:40
Kaynak: Hilal Baldemir
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kimdir? Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Survivor Allstar 2024 hızlı bir girişle ekranlara geri döndü ve yeniden reytinglerde zirveye oturmayı başardı. Acun Ilıcalı’nın geçen sezon 2024’ün Allstar sezonu olacağını duyurması üzerine yarışmaya kimlerin katılacağı merak konusu olmuştu. 2021 sezonundan sonra yoğun bir hayran kitlesine sahip olan Aleyna Kalaycıoğlu’nun yarışmaya gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. Beklenen haberi Acun Ilıcalı açıkladı ve Aleyna Kalaycıoğlu Survivor Allstar 2024 kadrosuna dahil oldu. Gündem olan açıklamanın ardından Aleyna Kalaycıoğlu’nun hayatı araştırılmaya başlandı. Peki, Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kimdir? Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İşte merak edilen soruların cevabı…

aleyna kalaycıoğlu kimdir survivor

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kimdir?

Aleyna Kalaycıoğlu 1998 yılında Bursa’da dünyaya gelmiş fakat henüz küçük yaştayken Yalova’ya taşınmış ve çocukluğunu ve gençliğini Yalova’da geçirmiştir. Kalaycıoğlu henüz 10 yaşındayken annesi ve babası boşanmıştır ve kendisi kız kardeşi ile birlikte annesiyle yaşamaya başlamıştır. 10 yılı aşkın bir süredir voleybol oynayan Aleyna Kalaycıoğlu başarılı bir sporcudur.

survivor aleyna kalaycıoğlu kaç yaşında

Lise eğitiminin ardından İngilizce eğitimi alarak üniversitede Amerika Birleşik Devletleri'nde Los Angeles Üniversitesi'nde Uçak Mühendisliği Bölümünü kazanmıştır. Yıllardır Amerika’da yaşayan Kalaycıoğlu Survivor’a katılmaya karar vermiştir ve yarışmanın ardından annesi ve kız kardeşiyle İstanbul’a taşınmıştır.

Uzun süre voleybol oynadıktan sonra ve üniversite eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul’da yaşamaya başlayan Aleyna Kalaycıoğlu müziğe duyduğu ilgiyle hayatına başka bir sektörde yön vermeye karar vermiş ve Aleyna Kalaycıoğlu 'Beceremedim' adlı single çalışmasını yarışmadan döndükten sonra çıkarmıştır. Aynı zamanda Sinan Akçıl ile düet yapmıştır ve o dönem Sinan Akçıl ile hakkında aşk dedikoduları çıkmıştır.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Aleyna Kalaycıoğlu 1998 yılında Bursa’da doğmuş fakat Yalova’da büyümüştür şu an ise İstanbul’da yaşamaktadır. Şu an aktif olarak müzikle uğraşan Kalaycıoğlu’nun asıl mesleği uçak mühendisliğidir.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.