Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Recep Hacı kimdir, nereli? AKP Çiftlikköy adayı Recep Hacı biyografisi! Recep hacı ne mezunu?

Yerel seçimlere yalnızca 2 ay kaldı ve partiler adaylarını duyurmayı neredeyse bitirdi. Son olarak 18 Ocak günü Yalova’ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Altınova Tersaneler Bölgesindeki 4 geminin donanmaya katılması için düzenlenen törene katıldı ve ardından Yalova 90. Yıl Spor Salonu’ndaki AK Parti Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Bu toplantıda halka seslenen Erdoğan aynı zamanda Yalova’nın 5 ilçesi için belirlenen adayların adını da duyurdu. Bu adaylardan biri de Çiftlikköy ilçesi Belediye Başkan Adayı Recep Hacı oldu. Adı duyurulduktan sonra vatandaşlar Recep Hacı hakkında merak edilenleri araştırmaya başladı. Peki, Recep Hacı kimdir, nereli? AKP Çiftlikköy adayı Recep Hacı biyografisi! Recep hacı ne mezunu? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2024 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2024 12:37
Kaynak: Hilal Baldemir
Recep Hacı kimdir, nereli? AKP Çiftlikköy adayı Recep Hacı biyografisi! Recep hacı ne mezunu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz hafta Yalova’ya gelerek yerli ve milli imkanlarla üretilen Türk Donanması’nın TCG Anadolu’dan sonraki en büyük gemisi olan TCG Derya, TCG İstanbul, TCG Üsteğmen Arif Ekmekçi gemisi ve dünyanın ilk insansız deniz aracı olan Marlin Sida’nın teslim törenine katıldı. Yalova ziyaretinde ayrıca aday tanıtımını da yapan Erdoğan, Yalova’da bulunan 5 ilçenin belediye başkan adaylarını da halka duyurdu. Aday tanıtımında Çiftlikköy için adı açıklanan aday Recep Hacı oldu. Peki, Recep Hacı kimdir, nereli? AKP Çiftlikköy adayı Recep Hacı biyografisi! Recep hacı ne mezunu? İşte tüm bu soruların cevabı…

uzm-dr-recep-haci-kimdir

Recep Hacı kimdir, nereli?

Recep Hacı 1987 yılında Bulgaristan’ın Burgaz kentinde dünyaya gelmiş ve 1989 yılında ailesi ile birlikte Yalova’ya göç etmiştir yani göçmen bir ailenin çocuğudur. İlkokul eğitimini Sultaniye İlkokulu’nda tamamlayan Recep Hacı ortaokulu ise Gaziosmanpaşa Ortaokulu’nda okumuştur.

recep hacı kaç yaşında

Lise eğitimini Fatih Sultan Mehmet Lisesi’nde tamamlayan Recep Hacı üniversitesi eğitimi için İstanbul’a gitmiştir. Recep Hacı’nın çocukluk ve gençlik yılları Yalova Çiftlikköy’de geçmiştir. Cerrahpaşa Üniversitesi İngilizce Tıp bölümünden mezun olan Recep Hacı, Siyami Hersek Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kardiyoloji Uzmanlığı yapmıştır.

akp çiftlikköy belediye başkan adayı recep hacı kimdir

2016 ve 2018 yılları arasında Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde mecburi hizmetini yaptıktan sonra 2018 yılında yeniden Yalova’ya gelmiştir. 2018 yılından 2022 yılına kadar ise Yalova Devlet Hastanesi’nde Başhekimlik görevini yürütmüştür. 2023 yılında Özel bir hastanede kardiyoloji uzmanlığı yapmıştır.

İleri düzeyde İngilizce bilen Recep Hacı evli ve iki çocuk babasıdır eşi ise Yalova’nın Taşköprü beldesinde öğretmenlik yapmaktadır.

Recep hacı ne mezunu?              

37 yaşında olan Recep Hacı İstanbul Cerrahpaşa İngilizce Tıp Fakültesi mezunudur ve uzman kardiyologdur. Bulgaristan göçmeni olan Recep Hacı 2 yaşından bu yana Türkiye’de Yalova’da yaşamaktadır.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.