Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özgür çelik alevi mi? Özgür çelik kimdir? Özgür çelik nereli?

CHP İstanbul İl Başkanlığı görevine yeni gelen Özgür Çelik çekişmeli ve olaylı kongrenin ardından göreve başladı. Hakkında pek bir şey bilinmeyen Özgür Çelik’in nereli olduğu kaç yaşında olduğu, özel hayatı ve ailesi merak konusu oldu. Büyük olaylarla il başkanlığı görevine gelen Özgür Çelik ile ilgili merak edilenleri sizler için araştırdık. Peki, Özgür çelik alevi mi? Özgür çelik kimdir? Özgür çelik nereli? İşte bu soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2023 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2023 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Özgür çelik alevi mi? Özgür çelik kimdir? Özgür çelik nereli?

CHP’de gerçekleştirilen kongrelerin ardından İstanbul İl Başkanlığı görevine getirilen Özgür Çelik ile ilgili birçok şey merak ediliyor. Hem eğitim alanında hem de siyasi alanda birçok farklı görev icra eden Özgür Çelik, oy çokluğu ile CHP İstanbul İl Başkanlığı görevine getirildi. Son dönemlerde çalkantılı günlerden geçen CHP’de İstanbul kongresi de oldukça olaylı geçmişti. Kongre sonucunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun desteklediği aday Özgür Çelik il başkanlığını kazanmıştı. Peki, Özgür çelik alevi mi? Özgür çelik kimdir? Özgür çelik nereli? İşte bu sorunun cevabı…

özgür çelik nerede doğdu

Özgür Çelik kimdir?

14 Haziran 1981 yılında Sivas’ta doğan Özgür Çelik, lisans eğitimini İletişim alanında tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi alanında Yüksek Lisansı yapmıştır. Bunun ardından Çelik ikinci kez yüksek lisans yapmıştır. İkinci Yüksek Lisansını ise yine İstanbul Üniversitesi’nde Yerel Yönetimler, Kent ve Çevre Çalışmaları alanında yapmıştır. 2015-2018 yılları arasında CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiştir.

25 Mart 2018 tarihinde gerçekleşen CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı 11. Olağan Kongresinde İlçe Başkanı seçilmiş ve 22 Aralık 2019 tarihinde gerçekleşen CHP Bahçelievler 12. Olağan Kongresi'nde yeniden oy çokluğu ile seçilerek İlçe Başkanlığı görevine devam etmiştir.

özgür çelik ne iş yapıyor

Bunun yanı sıra 2013-2017 yılları arasında ŞEDEF Başkan Vekilliği görevini yerine getirmiştir. Halen üst kurul delegeliğini yaptığı İSKEF ve TÜSEKON'un kuruluş aşamalarında ve çalışmalarda yer almıştır.

Ayrıca 20 yıldır eğitim alanında faaliyet göstersen bir kurumun hem kurucusudur hem de müdürlüğünü yapmaktadır.

Öğrencilik yıllarından itibaren çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev aldı başkanlık, başkan vekilliği ve yöneticilik görevlerini yerine getirdi.

Özel hayatında ise motosiklet kullanmaktan hoşlandığı, futbol oynamaktan keyif aldığı ve seyahat etmeyi sevdiği biliniyor.

Son olarak 8 Ekim’de gerçekleştirilen CHP İstanbul Kongresi’nde 342 parti delegesinin oyunu alan Özgür Çelik, 310 oy alan Cemal Canpolat'a 32 oy fark atarak CHP'nin yeni İstanbul İl Başkanı seçildi.

özgür çelik hayatı

Özgür çelik kaç yaşında?

14 Haziran 1981 doğumlu olan Özgür Çelik 42 yaşındadır.

özgür çelik alevi mi değil mi

Özgür Çelik alevi mi?

Özgür Çelik’in alevi olup olmadığı da hakkında en çok merak edilen konular arasında. Özgür Çelik’in alevi olup olmadığına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. Dini inancı ve bu konuyla ilgili de herhangi bir açıklaması bulunmuyor. Herhangi bir yerde bu konuya dair bir bilgi bulunmamaktadır.

Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.