Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özge Gürel kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Geçtiğimiz yıl uzun yıllardır birlikte olduğu rol arkadaşı Serkan Çayoğlu ile evlenen güzel oyuncu Özge Gürel dizilerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündem oluyor. Eşiyle birlikte yaptığı paylaşımları binlerce beğeni ve yorum alan Özge Gürel kullanıcılar tarafından merak ediliyor ve hakkında merak edilenler araştırılıyor. Peki, Özge Güler kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2023 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2023 13:09
Kaynak: Hilal Baldemir
Özge Gürel kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Geçtiğimiz yıl sade ve masalsı bir düğünle evlenen Özge Gürel yaptığı düğün paylaşımlarıyla günlerce sosyal medyanın gündemine oturdu. Uzun yıllardır birlikte olduğu oyuncu Serkan Çayoğlu ile 2022 yılında evlenen güzel oyuncu sosyal medya hesabından düğüne dair birçok paylaşım yaptı ve bu paylaşımlar takipçiler tarafından binlerce yorum ve beğeni aldı. Peki, Özge Güler kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilen soruların cevabı…

özge gürel kimdir

Özge Gürel kimdir?

Uzun yıllardır televizyon ekranlarında görmeye alışkın olduğumuz güzel oyuncu Özge Gürel 5 Şubat 1987 tarihinde İstanbul Silivri’de dünyaya gelmiştir. Özge Gürel Baba tarafından aslen Çerkes kökenli, anne tarafından ise Selanik Göçmenidir. Lise hayatının sonuna kadar Silivri’de yaşamıştır.

özge gürel nereli

Üniversite eğitimi için İstanbul Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümünde eğitimine başlamış fakat buradaki eğitimini yarıda bırakmış ardından oyunculuk ve oyuncu yönetimi dersleri almıştır.

özge gürel kaç yaşında

Oyunculuk kariyerine ilk olarak Kızım Nerede dizisinde Zeynep karakteriyle başlamıştır. Daha sonra da Huzur Sokağı dizisinde rol almıştır. Birçok dizide rol almanın yanı sıra Milka, Vodafone, Doritos, Pepsi, Ford ve Bellona gibi markaların reklam yüzü olmuştur.

özge gürel ne iş yapıyor

2014 yılında Medcezir dizisinde rol almıştır ardından aynı yıl Kiraz Mevsimi dizisinde başrol oyuncusu olmuş ve bu dizideki rol arkadaşı ve şu an eşi olan Serkan Çayoğlu ile tanışmıştır. 2016-2017 yıllarında Kiraz Mevsimi dizisi İtalya'nın en ünlü kanallarından birisi olan Canale 5'te yayınlanmış ve İtalya televizyonunda yayınlanan ilk Türk dizisi olmuştur.

2017 yılına gelindiğinde Yıldızlar Şahidim adlı dizide başrolü oynamış ve ardından aynı yıl Dolunay dizisinde Nazlı Pınar karakterini canlandırmıştır. 2018 yılında Börü dizisi ve Börü filminde konuk oyuncu olarak rol almıştır. 2018-2019 yıllarında yayınlanan Muhteşem İkili dizisinde rol almıştır. 2020 yılında eski rol arkadaşı Can Yaman ile yeniden Bay Yanlış adlı dizide kameralar karşısına geçmiştir.

Özge Gürel kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?  

5 Şubat 1987 doğumlu olan Özge Gürel 35 yaşındadır. İstanbul Silivri’de dünyaya gelmiştir. Dizi, film ve reklam oyunculuğunun yanında şarkı da söylemektedir.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.