Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nezir Çınarlı kimdir? Hudutsuz Sevda Yavuz kimdir? Hudutsuz Sevda Yavuz gerçek adı, kaç yaşında, kaç kilo, nereli?

Fox Tv’nin bu sezon yayına başlayan dizisi Hudutsuz Sevda büyük ses getirmeye devam ediyor. Her bölümü seyirci tarafından ilgiyle karşılanan dizinin konusu ve oyuncu kadrosu diziye daha ilgi çekici hale getiriyor. Dizinin oyuncu kadrosu da oldukça dikkat çekiyor. Hudutsuz Sevda’da Yavuz karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Nezir Çınarlı da izleyici tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında aratılıyor. Peki, Nezir Çınarlı kimdir? Hudutsuz Sevda Yavuz kimdir? Hudutsuz Sevda Yavuz gerçek adı, kaç yaşında, kaç kilo, nereli? İşte merak edilen bütün soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2023 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2023 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Nezir Çınarlı kimdir? Hudutsuz Sevda Yavuz kimdir? Hudutsuz Sevda Yavuz gerçek adı, kaç yaşında, kaç kilo, nereli?

İlk bölümünden itibaren büyük yankı uyandıran Fox’un yeni dizisi Hudutsuz Sevda yayınlandığı Perşembe akşamı adeta izleyiciyi ekranlara kilitliyor. Dizinin konusu ilk bölümünden itibaren oldukça dikkat çekti ve seyirciyi kendine bağladı. Güçlü oyuncu kadrosu ile de reytinglerde üst sıralara oturmayı başardı. Başarılı dizinin oyuncu kadrosunda bulunan Nezir Çınarlı da hem yakışıklılığıyla hem de oyunculuğuyla seyircinin takdirini topluyor. Peki, Nezir Çınarlı kimdir? Hudutsuz Sevda Yavuz kimdir? Hudutsuz Sevda Yavuz gerçek adı, kaç yaşında, kaç kilo, nereli? İşte detaylar…

nezir çınarlı kim

Hudutsuz Sevda Yavuz kimdir?

Diziye yeni dahil olan oyunculardan biri olan Yavuz yine kendi gibi diziye yeni dahil olan Dursun’un oğlunu canlandırmaktadır. Yavuz karakteri dizide karmaşık ve derin bir yapıya sahip genç bir adamı canlandırıyor. Aynı zamanda Yavuz dizide aile bağları, sadakat ve intikam gibi temaların etrafında hareket edecek.

hudutsuz sevda yavuz gerçek adı

Nezir Çınarlı kimdir?

Hudutsuz Sevda dizisinde Yavuz karakterine hayat veren Nezir Çınarlı 1992 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Başarılı oyuncu üniversite eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden Sahne Sanatları Oyunculuk Bölümünde tamamlamıştır. Oyunculuğa ilk adımı 2009 yılında tiyatro ile adım atmıştır. Yakışıklı oyuncunun ilk profesyonel projesi ise 2019 yılında Söz dizisiyle başlamıştır. Ayrıca Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisinde de yer almıştır. Çukur dizisinde de rol almıştır.

hudutsuz swevda yavuz dizileri

Hudutsuz Sevda Yavuz gerçek adı?

Hudutsuz Sevda dizisinde Yavuz karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı Ersoy Nezir Çınarlı’dır.

ersoy nezir çınarlı nerede doğdu

Nezir Çınarlı kaç yaşında, kaç kilo, nereli?

Başarılı oyuncu Nezir Çınarlı 4 Şubat 1992 doğumludur yani 31 yaşındadır. İzmir’de dünyaya gelmiştir. 184 cm boyundaki oyuncu, 76 kg ağırlığındadır.

Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.