Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Murat Kekilli öldü mü? İddialarına cevap geldi... Murat Kekilli'nin sağlık durumu nasıl? Murat Kekilli kimdir? Murat Kekilli nerelidir?

"Bu Akşam Ölürüm" şarkısıyla Türkiye'nin unutulmaz şarkısının mimarı ve başarılı sanatçı Murat Kekili'nin sağlık durumuyla ilgili ve öldüğüne dair bazı haberler yer almaktadır. Müzisyen Murat Kekili'nin hayranları ise bu çıkan haberler doğrultusunda arama motorlarında  Murat Kekili öldü mü? Murat Kekilli'nin sağlık durumu nasıl? sorularını aratmaktadır. İşte Murat Kekilli'nin yaşamına dair bilgiler...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2023 21:52
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2023 23:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Murat Kekilli öldü mü? İddialarına cevap geldi... Murat Kekilli'nin sağlık durumu nasıl? Murat Kekilli kimdir? Murat Kekilli nerelidir?

"Bu Akşam Ölürüm" şarkısıyla Türkiye'nin unutulmaz şarkısının mimarı ve başarılı sanatçı Murat Kekilli'nin sağlık durumuyla ilgili ve öldüğüne dair bazı haberler yer almaktadır. Müzisyen Murat Kekili'nin hayranları ise bu çıkan haberler doğrultusunda arama motorlarında  Murat Kekili öldü mü? Murat Kekili'nin sağlık durumu nasıl? sorularını aratmaktadır. İşte Murat Kekili'nin yaşamına dair bilgiler...

Murat Kekilli Öldü mü? 

Hakkında ölüm haberleri çıkan Murat Kekili, eskisi kadar aktif  müzik yapmayan ve ekranlara çıkmayan sanatçı Murat Kekili'nin öldüğüne ve sağlık durumunun kötü gittiğine dair haberler tamamiyle gerçek dışıdır. Murat Kekilli'nin sağlık durumu gayet iyidir. 

Murat Kekilli Nerelidir?

Murat Kekilli, 1968 yılında Adana'da dünyaya gelmiştir.

Murat Kekilli Nerede Okumuştur?

Murat Kekilli,ilk orta, lise eğitimini doğduğu memleket olan Adana'da tamamlamıştır.  Ailesinin maddi durumunun kötü olması nedeniyle karpuz tarlalarında çalışmıştır. 

Murat Kekilli'nin müzik hayatı...

Murat Kekilli, müzik hayatına hayran olduğu piyano ile başlamıştır.  Askerden döndükten sonra artık müzik hayatına tam anlamıyla adımını attı.
Bu Akşam Ölürüm Beni Kimse Tutamaz Şarkısıyla milyonları etkiledi
Askerden sonra Yolcular grubu ile müzik yapmaya başlamış ve Eşek Gözlüm albümünü çıkartır. 1999 yılında 'Bu Akşam Ölürüm' adlı bir albüm çıkartır ve albüme adını vereb parça ile tüm Türkiye'de yankı uyandırır. Murat Kekilli Boğaziçi Müzikle yaptığı bu albümle çok büyük bir patlama yapar. Tüm müzik kanallarında bu şarkı çalmaya başlar ve Türkiye'de hit haline gelir. Şarkının belli bir zaman sonra bireylerde intihar etkisi yarattığı söylenmiştir. 

Kekilli'nin son konserleri
Murat Kekiliyle ilgili ölğm haberleri tamamiyle gerçek dışıdır. Kekili'nin 2022 yılında da konserlerde hayranlarıyla bir araya gelmiştir.
15 Temmuz 2022    İstanbul
20 Ağustos 2022    Ankara
5 Eylül 2022             İzmir

Ölüm haberlerinin gerçek dışı olduğu Kekilli'nin verdiği konserlerle de defalarca doğrulamıştır.Murat Kekili konserlerinde söylediği şarkılarla da sahnede göz doldurmuştur.Murat Kekilli'nin kullandığı sosyal medya hesapları da mevcuttur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.