Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mesut Yar ne iş yapıyor? Mesut Yar kimdir? Boyu, kilosu kaç? Kaç Yaşında?

Televizyonlarda görmeye alışık olduğumuz en başarılı spiker ve sunuculardan biri olan Mesut Yar hafta içi her gün Sözcü Tv ekranlarında Sabahın Sözcüsü programını sunuyor. İzleyiciler arama motorlarında Mesut Yar kimdir sorularını araştırıyor. Peki, Mesut Yar ne iş yapıyor? Mesut Yar kimdir? Boyu, kilosu kaç? Kaç Yaşında? İşte merak edilen bu soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2023 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2023 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Mesut Yar ne iş yapıyor? Mesut Yar kimdir? Boyu, kilosu kaç? Kaç Yaşında?

Kariyerine gazetecilik ile başlayan Mesut Yar ardından sunuculuk ve spikerlik ile televizyon kariyerine devam etmiştir. Uzun yıllardır Türkiye’de tanınan ve sevilen sunuculardan olan Mesut Yar ile ilgili merak edilen soruların cevabını sizler için derledik. Peki, Mesut Yar ne iş yapıyor? Mesut Yar kimdir? Boyu, kilosu kaç? Kaç Yaşında? İşte bu soruların cevabı…

mesut yar kaç kilo

Mesut Yar kimdir?

Mesut Yar 18 Nisan 1966 yılında İstanbul’da doğmuştur. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi ve Önasya Arkeolojisi bölümünde tamamlamıştır. Yine İstanbul Üniversitesi’nde müzecilik konusunda ihtisas yapmıştır. Gazetecilik kariyerine 1985 yılında stajyer muhabir olarak başlamıştır. Mesut Yar stajyerliğin ardından ise sırasıyla Hürriyet, Sabah, Posta gibi büyük gazetelerde muhabirlik, editörlük ve köşe yazarlığı yapmıştır.

mesut yar boyu kaç

Gazeteciliğin ardından 1994 yılında kurucuları arasında olduğu Kanal E'de By Night adıyla bir talk show hazırlamış ve bundan sonraki kariyerine televizyon üzerinden devam etmiştir. Show TV, Number One TV, HBB TV, Kanal 6, Star TV, Cine5 ve ATV gibi birçok önemli ulusal kanalda yapımcılık, sunuculuk ve spikerlik görevi yapmıştır. Sabah-ATV Grubuna ait olan Kanal 1, ATV Avrupa ve TürkÇ TV gibi kanallarda genel müdürlük yapan Mesut Yar, mesleğine paralel olarak edebiyata da ilgi duymuş ve çalışmalar yapmıştır.

Mesut Yar, ilk eşi ile 1993 yılında evlenmiştir ve birkaç yıl sonra boşanmıştır. Bu evlilikten Batuhan (d.1993) adında bir oğlu vardır. Mesut Yar, 2012 yılında üçüncü ve son evliliğini Ajanda PR adlı şirketin sahibi Ferda Çekem ile yapmıştır.

mesut yar nerede doğdu

Mesut Yar ne iş yapıyor?

Sunuculuk ve spikerliğin yanı sıra TV ekranlarında oyunculuk ile de kendini gösteren Mesut Yar 2008’de Elveda Rumeli isimli dizide seyirci karşısına çıkmıştır. 2013’te ise Babam Sınıfta Kaldı isimli dizide ekranlara çıkmıştır. 2014’te Şimdi Onlar Düşünsün isimli dizide rol almıştır. 2015’te ise Olur İnşallah isimli film ile beyaz perdeye çıkmıştır.

Öte yandan edebiyata olan ilgisi sayesinde fazla kilolarından kurtulma hikayesiyle de gündeme gelen Mesut Yar, diyet sürecini ‘’ Acı Reçeteyle Tatlı Son’’ isimli kitapla sevenleriyle buluşturmuştur.

2011 yılında CNN Türk ekranlarında yayınlanan ”Burada Laf Çok” programının sunuculuğunu yapmıştır 2016 yılında Kanal D’ye transfer olmuştur. Star TV’de yayınlanan “Duymayan Kalmasın” isimli magazin programında sunuculuk yapmıştır. 2016 yılında buradan da ayrılmıştır. Ardından NTV'de Mesut Yar ile Bugün başlıklı programı sunmuştur. Mesut Yar şu an güncel olarak hafta içi her gün Sözcü Tv ekranlarında Sabahın Sözcüsü programını sunuyor.

mesut yar kaç doğumlu

Mesut Yar boyu, kilosu kaç?

182 cm boyunda olduğu bilinen Mesut Yar 81 kilodur.

mesut yar nerede çalışıyor

Mesut Yar kaç yaşında?

18 Nisan 1966 doğumlu olan Mesut Yar 57 yaşındadır ve Koç burcudur.

Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.