Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Merve Honca kimdir? Hudutsuz Sevda Elif kimdir? Hudutsuz Sevda Elif gerçek adı, kaç yaşında, kaç kilo, nereli?

Fox Tv’nin yeni dizisi Hudutsuz Sevda daha ilk bölümüyle büyük yankı uyandırmıştı. Dizinin ilk bölümünde yer alan kadına şiddet sahneleri izleyici tarafından büyük tepki toplamıştı. Dizi aynı zamanda büyük bir merakla da takip ediliyor. Birçok başarılı oyuncunun yer aldığı dizi kadrosunda Merve Honca’da yer alıyor. Arama motorlarında çok sık aratılan Merve Honca seyirci tarafından çok merak ediliyor. Peki, Merve Honca kimdir? Hudutsuz Elif kimdir? Hudutsuz Sevda Elif gerçek adı, kaç yaşında, kaç kilo, nereli? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2023 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2023 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Merve Honca kimdir? Hudutsuz Sevda Elif kimdir? Hudutsuz Sevda Elif gerçek adı, kaç yaşında, kaç kilo, nereli?

Hudutsuz Sevda dizisi Fox TV’de 3 hafta önce yayınlanmaya başlayan çekimleri Karadeniz’de yapılan bir dizi. Dizinin oyuncu kadrosunda, Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Biran Damla Yılmaz, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor. Dizi daha ilk bölümünden büyük yankı uyandırdı.

hudutsuz sevda

Dizinin ilk bölümünün son sahnesinde bir kadının bir erkek tarafından öldürülmesi ve bunun açık bir şekilde gösterilmesi sosyal medyada ciddi tepkilere neden oldu. Sosyal medya kullanıcıları RTÜK’ten diziyle ilgili gerekli işlemlerin yapılmasını talep etti.

Merve Honca

Bunların yanı sıra diziyi merakla bekleyen ve oldukça seven büyük bir kitle var. Dizide ünlü oyuncuların yanı sıra henüz sektöre yeni girmiş oyuncularda mevcut bunlardan biri de Elif karakterine hayat veren Merve Honca. Kullanıcılar Merve Honca’yı araştırıyor. Peki, Merve Honca kimdir? Hudutsuz Elif kimdir? Hudutsuz Sevda Elif gerçek adı, kaç yaşında, kaç kilo, nereli?            

Hudutsuz Sevda Elif kimdir 

Merve Honca kimdir?

Merve Honca oyunculuk kariyerine profesyonel olarak 2023 yılında adım atmıştır. İlk olarak Prestij Meselesi filminde Serpil karakteriyle seyirci karşısına çıkan Honca ardından 2023 yılının Mart ayında ekranlara gelen Kraliçe dizisinde Simay olarak seyirciyle buluşmuştur. Şu an ise Hudutsuz Sevda dizisinde Elif karakterine hayat vermektedir. Hudutsuz Sevda güzel oyuncunun üçüncü profesyonel projesidir. Genç oyuncu lisans eğitimini İstanbul Kültür Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümünde tamamlamıştır.

Merve Honca kaç yaşında

Merve Honca kaç yaşında?

25 yaşında olan oyuncunun tam adı Merve Nisa Honca’dır. Güzel oyuncu 25 Ağustos 1998 doğumludur.

Merve Honca nereli ve kaç kilo?

Merve Honca İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Boyu 1.65 olan oyuncu 56 kilodur.

Hilal Baldemir

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.