Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Melisa Aslı Pamuk kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Türkiye’nin en beğenilen ve en başarılı kadın oyuncuları arasında gösterilen Melisa Aslı Pamuk son dönemlerde aşk hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Oynadığı her dizide güzelliğiyle seyirciyi büyüleyen Melisa Aslı Pamuk arama motorlarında en çok aratılan isimler arasında. Futbolcu Yusuf Yazıcı ile yaşadığı aşkla sosyal medyada gündem olan Melisa Aslı Pamuk ile ilgili merak edilenler araştırılıyor. Peki, Melisa Aslı Pamuk kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte bu soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2023 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2023 15:52
Kaynak: Hilal Baldemir
Melisa Aslı Pamuk kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk geçtiğimiz günlerde Fransa'nın Lille takımında forma giyen futbolcu Yusuf Yazıcı ile aşkını ilan etti. Oyuncu sevgilisi Yusuf Yazıcı ile olan fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı ve kısa sürede paylaşımı gündem oldu. Yusuf Yazıcı ile aşkı gündem Melisa Aslı Pamuk kullanıcılar tarafından oldukça merak ediliyor. Peki, Melisa Aslı Pamuk kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte bu soruların cevabı…

melisa aslı pamuk kimdir

Melisa Aslı Pamuk kimdir?

Güzel ve başarılı oyuncu Melisa Aslı Pamuk 14 Nisan 1991 yılında Hollanda'da dünyaya gelmiştir. Melisa Aslı Pamuk’un ailesi İskenderunludur. Oyuncunun tanınmasını sağlayan olay ise güzellik yarışması olmuştur. Melisa Aslı Pamuk Haziran 2011'de İstanbul'da gerçekleşen Miss Turkey güzellik yarışmasını birincilikle tamamlamıştır.

Melisa Aslı Pamuk Türkiye'yi 2011 yılının Eylül ayında Brezilya'nın São Paulo şehrinde düzenlenen Miss Universe yarışmasında da temsil etti.

Ayrıca 2009 yılında Best Model of Turkey yarışmasında Best Promising (Gelecek Vadeden Model) unvanını elde etti. Güzel oyuncunun keşfedilme serüveni böylelikle başlamış oldu.

Hollanda'da Amsterdam Üniversitesinde Psikoloji eğitimine başlayan Melisa Aslı Pamuk İngilizce, Felemenkçe, Almanca ve orta seviyede Fransızca konuşabiliyor. Miss Turkey yarışmasına katılmak için Türkiye’ye gelen Pamuk üniversite eğitimini dondurmuştur.

melisa aslı pamuk ne iş yapıyor

İlk olarak henüz 13 yaşındayken oyunculuk kariyerine atılan Melisa Aslı Pamuk, 2004 yılında yönetmenliğini Tamara Miranda'nın yaptığı ve Hollanda'da yayımlanan Dat zit wel snor adlı kısa filmde Hayal adlı karaktere hayat verdi.

Oyunculuk kariyerine devam etmek isteyen Melisa Aslı Pamuk Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde "Temel Oyunculuk" dersleri aldı. 1,79 m boyunda olan güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk'un hobileri arasında; mankenlik, kitap okumak, yağlı boya resimleri yapmak ve dans

melisa aslı pamuk kaç yaşında

Melisa Aslı Pamuk kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?   

14 Nisan 1991 tarihinde doğan Melisa Aslı Pamuk 32 yaşındadır. Hollanda’da doğan Pamuk aslen İskenderunludur.

Miss Turkey yarışmasında derece aldıktan sonra oyunculuk kariyerine adım atan Pamuk ilk olarak 2012'de Yer Gök Aşk dizsinde yer almıştır.

Melisa Aslı Pamuk dizi ve filmleri

2012 G.D.O. Kara Kedi

2010-2013 Yer Gök Aşk

2013 Lale Devri

2014 Kurt Seyit ve Şura

2014-2015 Ulan İstanbul

2015 Asla Vazgeçmem

2015-2017 Kara Sevda

2018-2019 Çarpışma

2020 Yeni Hayat

2021 Karanlık Şehir Hikayeleri: Kilit

2021 Kırmızı Oda

2022 Hayaller ve Hayatlar

2022 Garip Bülbül Neşet Ertaş

2023 EGO

2023 Kadınlara Mahsus

2023 Hay Sultan

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.