Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızılcık Şerbeti Azra kimdir, nereli, sevgilisi kim? Sema Öztürk kaç yaşında boyu, kilosu kaç?

Show Tv’nin fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti her hafta yeni bölümleriyle izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Olay örgüsü ve birbirinden farklı karakter ve konularıyla adeta izleyiciyi ekrana bağlayan dizinin son bölümü reyting rekorları kırdı. Her hafta yeni bir kaosun yaşandığı dizide seyirci her seferinde şoka uğratılıyor. Öte yandan diziye yeni girecek bir karakter olduğu iddiası da sosyal medyada hızla yayıldı ve izleyiciler diziye girecek karakteri araştırmaya başladı. Diziye girecek Azra karakterinin rolü ve kim olduğu oldukça merak ediliyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Azra kimdir, nereli, sevgilisi kim? Sema Öztürk kaç yaşında boyu, kilosu kaç? İşte bu soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2024 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2024 12:50
Kaynak: Hilal Baldemir
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir, nereli, sevgilisi kim? Sema Öztürk kaç yaşında boyu, kilosu kaç?

Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle reytinglerde zirveye oturmayı başarıyor. Cuma günlerinin en çok izlenen dizisi olan Kızılcık Şerbeti son bölümüyle reyting rekorları kırdı ve adeta izleyiciyi şoke etti. Fatih ve Doğa’nın boşanma kararı almasının ardından bu kez Mustafa’nın Nilay’a boşanma davası açması izleyicinin beklemediği bir gelişme oldu. Dizinin yeni bölümünde ise yeni bir karakterin dahil olması konuşulurken gelecek oyuncu hakkında araştırmalar başladı. Azra karakterine hayat verecek Sema Öztürk hakkında merak edilenler araştırılıyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Azra kimdir, nereli, sevgilisi kim? Sema Öztürk kaç yaşında boyu, kilosu kaç? İşte merak edilen soruların cevabı…

kızılcık şerbati azra kaç yaşında

Kızılcık Şerbeti Azra kimdir, nereli, sevgilisi kim?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın yaptığı habere göre, oyuncu Sema Öztürk Kızılcık Şerbeti dizisinde Azra rolüne hayat verecek. Birsen Altuntaş’ın haberine göre Azra karakteri dizideki Metehan’ın bağlantılı olduğu bir karakter olarak hikayeye dahil olacak. İzleyici Sema Öztürk hakkında merak edilenleri arama motorlarında aratıyor.

sema öztürk sevgilisi

Oyuncu Sema Öztürk, 23 Haziran 1977 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Oyunculuğa ilk olarak 1992 yılında Mahallenin Muhtarları dizisinde Yasemin rolüyle başladı. Sema Öztürk, Kara Melek, Ayrılsak da Beraberiz, Melekler Adası, Hacı gibi birçok dizide de rol aldı.

Sema Öztürk, İstanbul Üniversitesi İktisat bölümünden mezundur. Oyunculuğun yanı sıra uzun yıllar sunuculuk yapmıştır. Birçok kişi Sema Öztürk’ü Julide Toros karakterini canlandırdığı Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle de tanınmaktadır.

Sema Öztürk’ün Azra karakteriyle diziye dahil olmasıyla dizide birçok dengenin değişeceği ve karakterler arasındaki ilişkilerin bu nedenle değişeceği tahmin ediliyor. Sema Öztürk’ün diziye 49. bölümde dahil olması bekleniyor.

Sema Öztürk kaç yaşında boyu, kilosu kaç?       

23 Haziran 1977 doğumlu olan Sema Öztürk 46 yaşındadır. 172 boyunda olan Öztürk 52 kilodur. Sema Öztürk son olarak, Kanal D ekranlarında yayınlanan; başrolünü Furkan Andıç, Ayça Ayşin Turan ve Cemal Toktaş’ın paylaştığı Meryem dizisinin kadrosunda yer almış ve Tülin karakterini canlandırmıştır.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.