Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İpek Özel kimdir? Evli mi, kaç yaşında, sevgilisi var mı? Özgür Özel in kızı ne iş yapıyor?

CHP Grup Başkanvekili ve CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP’nin son seçimleri kaybetmesinden sonra genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu sorumlu tuttu ve CHP Genel Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Gündemi sarsan bu olaydan sonra Özgür Özel ve ailesi herkes tarafından merak edilmeye başlandı. Özgür Özel’in tek çocuğu olan İpek Özel sosyal medya kullanıcıları tarafından çok merak ediliyor. Peki, İpek Özel kimdir? Evli mi, kaç yaşında, sevgilisi var mı? Özgür Özel in kızı ne iş yapıyor? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2023 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2023 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
İpek Özel kimdir? Evli mi, kaç yaşında, sevgilisi var mı? Özgür Özel in kızı ne iş yapıyor?

Yıllardır siyasette aktif rol alan Özgür Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da oldukça yakın olan isimlerdendi. Fakat CHP’nin seçimi kaybetmesi üzerine 24.25.26.27.28. dönem Manisa Milletvekili ve CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, kameralar karşısına geçerek, kurultayda aday olduğunu duyurdu.

özgür özel'in kızı ipek özel kimdir

Bu olay siyaset koridorlarında büyük yankı uyandırdı. Kimileri tarafından Özel’in bu hareketi desteklense de birçok kesim tarafından Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılmış bir ihanet olarak nitelendirildi. İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’da Özgür Özel’e destek verenler arasındaydı.

ipek özel eğitimi nedir

CHP Genel Başkanlığı yarışında Kemal Kılıçdaroğlu’na rakip olan Özgür Özel hakkında daha fazla bilgi araştırılmaya başlandı. Özel hayatı da oldukça merak edilen Özgür Özel ile ilgili en çok araştırılanlardan biri de kurultayda teşekkür ettiği isimler arasında bulunan kızı İpek Özel. Peki, İpek Özel kimdir? Evli mi, kaç yaşında, sevgilisi var mı? Özgür Özel in kızı ne iş yapıyor? İşte detaylar…

ipek özel evli mi bekar mı

İpek Özel kimdir?

24.25.26.27.28. dönem CHP Manisa Milletvekili ve CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in kızı olan İpek Özel hakkında birçok şey merak ediliyor. İpek Özel ailesinin tek çocuğudur Manisa’da dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini Bornova Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır. Ardından 2019 yılında Bahçeşehir Üniversitesi hukuk fakültesine başlamıştır şu an öğrenci olarak eğitimine devam etmektedir. İpek Özel İngilizce ve Almanca bilmektedir. Ayrıca öğrencisi olduğu Bahçeşehir Üniversitesi’nde kurumsal iletişim asistanlığı yapmıştır.

ipek özel

İpek Özel evli mi, sevgilisi var mı?

Özgür Özel’in kızı İpek Özel’in bekar olduğu bilinmektedir. Sevgilisi olup olmadığıyla ilgili herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

İpek Özel kaç yaşında?

Özgür Özel’in kızı İpek Özel 2001 doğumludur. Şu an 22 yaşındadır.

Özgür Özel in kızı ne iş yapıyor?              

İpek Özel şu an aktif olarak Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisidir. İpek Özel öğrencisi olduğu Bahçeşehir Üniversitesi’nde kurumsal iletişim asistanlığı yapmıştır.

Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.