Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İbrahim Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Son dönemlerde sosyal medyada çektiği videolar ile gündem olan ve neredeyse herkesin karşısına çıkan İbrahim Yılmaz’ın kim olduğu ne iş yaptığı ve neden bu kadar ünlü olduğu oldukça merak ediliyor. İbrahim Yılmaz, 'beni takip ediyor musun' konseptli videolarıyla hem İnstagram’da hem de Youtube’de milyonlarca izlenme alıyor ve oldukça beğeniliyor. Kullanıcılar bu kadar izlenen ve takip edilen kişinin kim olduğunu hayatını ve asıl işini merak ediyor. İbrahim Yılmaz ile ilgili merak edilenleri sizler için derledik. Peki, İbrahim Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2023 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2024 08:36
Kaynak: Hilal Baldemir
İbrahim Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Genç yaşlardan itibaren girişimcilik ruhuyla başladığı iş hayatında kısa sürede büyük başarılar elde ederek 30 yaş altı başarılı iş adamları arasına girmeyi başaran İbrahim Yılmaz’ın hayatı ve başarı öyküsü oldukça merak ediliyor. İş hayatının dışında sosyal medyada da oldukça aktif olan ve çeşitli videolar çeken İbrahim Yılmaz geniş bir takipçi kitlesine sahip ve paylaştığı videolar milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Durum böyle olunca bu başarının arkasındaki sır oldukça merak ediliyor. Kullanıcılar arama motorlarında İbrahim Yılmaz hakkında araştırmalar yapıyor. Peki, İbrahim Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte bu soruların cevabı…

İbrahim Yılmaz 19 Aralık 1985 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini Çorum’da tamamlamış ve 2003 yılında Çorum Lisesi’nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimi için yeniden İstanbul’a gelmiştir. 2007 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur.

ibrahim yılma zkaç yaşında

Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra, 2007 yılında bir güvenlik şirketinde çalışmaya başlayarak iş hayatına atılmıştır. 2010 yılına geldiğinde ise, kendi güvenlik şirketini kurmuştur. Şirketi kurulduğu günden bu yana hızla büyüyerek, Türkiye'nin en büyük güvenlik şirketlerinden biri olmuştur.

İbrahim Yılmaz kısa sürede şirketlerini büyütmüş ve sahibi olduğu şirket Türkiye’nin en başarılı 500 şirketi arasına girmiştir. 2018 yılında ise Forbes dergisi tarafından Türkiye'nin en başarılı 30 yaş altı iş insanları listesine girmiştir.

Çektiği videolar milyonlarca kişi tarafından izlenirken İnstagram’da 17 milyon takipçiye ulaşmıştır. İbrahim Yılmaz, 'beni takip ediyor musun' konseptli videolarıyla sokak sokak dolaşıp vatandaşlara mikrofon uzatarak içerikler çekmektedir.

İbrahim Yılmaz'ın iş hayatına dair önemli adımları şunlardır:

2010 yılında, kendi güvenlik şirketini kurmuştur.

2015 yılında, şirketi, Türkiye'nin en büyük 500 şirketi arasında yer almıştır.

2018 yılında, Forbes dergisi tarafından Türkiye'nin en başarılı 30 yaş altı iş insanları listesine girmiştir.

2020 yılında, şirketi, Türkiye'nin en büyük 300 şirketi arasında yer almıştır.

Türkiye’de güvenlik sektörüne önemli katkılar sunan İbrahim Yılmaz 38 yaşındadır ve güncel olarak Armed Holding Yönetim Kurulu Başkanı’dır.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.