Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hasan Dağcı kimdir? Hasan Dağcı nereli, kaç yaşında?

Kariyerine gazetecilikle başlayan ve ardından siyasi medya kulislerinde oldukça sık adı geçen ve önemli bir isim olan Hasan Dağcı son olarak 14 Mayıs seçimlerinde gündeme gelmişti hakkında çok fazla merak edilen konu olan Hasan Dağcı ile ilgili en çok merak edilen soruları sizler için derledik. Peki, Hasan Dağcı kimdir? Hasan Dağcı nereli, kaç yaşında? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2023 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2023 16:44
Kaynak: Hilal Baldemir
Hasan Dağcı kimdir? Hasan Dağcı nereli, kaç yaşında?

Eski bir gazeteci olan Hasan Dağcı siyasi partilerle olan yakın ilişkileri ile de bilinmektedir. Seçim döneminde hakkında oldukça konuşulan isimlerden biri olan Dağcı, Refah Partisi'nin yarı resmi yayın organı olan Marmara Gazetesi'nde genel müdürlük yapmıştır. Peki, Hasan Dağcı kimdir? Hasan Dağcı nereli, kaç yaşında?  

Ayrıca Hasan Dağcı 1994 yılında gerçekleştirilmesi beklenen ara seçimlerde Refah Partisi’nden aday olarak katılan Ertuğrul Yalçınbayır'ın da basın işleri sorumlusu olarak görev yapmıştır. Bunun ardından çeşitli görevlerde bulunduktan sonra 2001 yılına gelindiğinde Faruk Çelik'in önerisi ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın özel kalem müdür yardımcısı olarak göreve başlamıştır. Fakat Dağcı, resmi olarak özel kalem müdürü olmadığını savunmuştur.

HASAN DAĞCI KİMDİR

Hasan Dağcı kimdir?

Hasan Dağcı gazetecilik kariyerinin yanı sıra siyasi bir figür olarak da sık sık gündeme gelmiştir. Hasan Dağcı’nın mesleki kariyeri hakkında bilinenler medyadaki ile kısıtlıdır. Gazetecilik yaptığı yıllarda Refah Partisi'nin yarı resmî yayın organı olan Marmara gazetesinin genel müdürlük görevini üstlenmiştir ve birkaç yıl bu görevi sürdürmüştür

1994 yılına gelindiğinde ise yapılması planlanan ancak daha sonra ertelenen ara seçimlere Refah Partisi’nin adayı olarak katılan Ertuğrul Yalçınbayır'ın basın işlerini yürütmek için görevlendirildi.

Ardından Marmara gazetesi kapanınca dağcı Faruk Çelik’in de tavsiyesi üzerine 2001 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'ın özel kalem müdür yardımcısı olmuştur. Dağcı sık sık resmî olarak özel kalem müdürü olmadığını ifade etmiştir.

HASAN DAĞCI NE İŞ YAPIYOR

14 Mayıs 2023 seçimlerinde yeniden ismi gündeme gelen Hasan Dağcı’nın, medyada yer alan iddialara göre hızlı tren projesine ortak olduğu ve ayrıca, Kadıköy’de bir cami arsasına rezidans yapmakla suçlandığı bilinmektedir.

Öte yandan Hasan Dağcı, ayrıca FETÖ ile bağlantılı olduğu iddialarıyla da gündeme gelmiştir. Ardından Hasan Dağcı’nın İDO kantinlerinin işletmesini aldığı ortaya çıkmıştır. Sonra özel hayatında büyük bir değişiklik yaparak Nasuha Özyıldırım ile olan evliliğini sonlandırdığı bilinmektedir.

HASAN DAĞCI NERELİ KAÇ YAŞINDA

Hasan Dağcı nereli, kaç yaşında?            

Hasan Dağcı, son olarak FETÖ'nün takipsizlik ile sonuçlanan 25 Aralık soruşturmasında usulsüzlük yaptığı iddiası ile firari sanık Fetullah Gülen hakkında eski polis müdürlerine açılan davaya katılma talebinde bulunmuş ve 4 Şubat'ta emniyete giderek ifade vermişti. Siyasi kanada olan yakınlığı ve ticari olarak hızla ilerlemesiyle oldukça dikkat çeken Hasan Dağcı’nın geçmişine dair detaylı bilgi bulunmuyor. Hasan Dağcı nereli, kaç yaşında? Sorularının cevabı medyada yer almıyor.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.